Nu lander tilbehøret til iPhone 11-serien

Covers og skærmbeskyttelse til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er på vej. Se noget af udvalget her.

Når du står med en iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max i hånden, så tænker du nok, at det sørme er en fin telefon. Sekundet efter: ”Hvad nu hvis jeg TABER den”.

Nu går jagten ind på skærmbeskyttelse og covers.

Egentlig er jeg imod at pakke noget ind på denne måde, som nogle designere har brugt rigtigt mange timer på at udvikle. Omvendt så er telefonerne også så dyre, at det vil være bittert at smadre den spritnye iPhone 11.

GUIDE6 fede holdere til tablets og smartphones i bilen

Covers til enhver smag

Cover til iPhone 11 Pro
Cover til iPhone 11 Pro (Foto: Mobilcovers.dk)

Mobilcovers kan være med til at understrege ens personlige stil eller image. Så nu hvor det, ud fra et økonomisk synspunkt, er påkrævet med indpakning af telefonen, hvorfor så ikke gøre det med stil?

Covers til Phone 11-serien findes allerede i et utal af varianter. Om det er gennemsigtige, gennemsigtige med cool grafik eller hvor der er plads til kredit- og kørekort. Det hele findes.

Her er et sted du kan starte søgningen efter kreative iPhone 11 Pro-covers Sponseret link samt covers til iPhone 11 og iPhone 11 Pro Max. Mobilcovers.dk er en Danmarks største netbutikker, der forhandler covers og tilbehør til iPhone. De har siden præsentationen af de nye iPhones stået klar med tilbehørsprodukter.

Cover til iPhone 11 Pro
Cover til iPhone 11 Pro (Foto: Mobilcovers.dk)

Når du vælger et cover, så skal du være meget opmærksom på materialet, det er lavet af. Tjek også om hullerne til højttalerne og mikrofoner dækkes af coveret. Materialevalget er afgørende for mobildækningen og rækkevidde på Wi-Fi og Bluetooth. Eksempelvis kan et cover i metal blokere mobilsignalerne.

Der findes mange eksempler på covers, der helt ødelægger lyden så det bliver svært at føre en samtale. Se mere om problematikken i indslaget herunder.

Et cover kan give lydproblemer

Mere til historien

Du er måske stødt på covers, der hævder at kunne reducere mobilstrålingen. Reelt fungerer det ikke. Covers mod mobilstråling kan derimod reducere din dækning, og få telefonen til at skrue op for sendestyrken og dermed udsende mere stråling, lyder det fra ekspert.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram