Nu lander tilbehøret til iPhone 11-serien

Covers og skærmbeskyttelse til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er på vej. Se noget af udvalget her.

Når du står med en iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max i hånden, så tænker du nok, at det sørme er en fin telefon. Sekundet efter: ”Hvad nu hvis jeg TABER den”.

Nu går jagten ind på skærmbeskyttelse og covers.

Egentlig er jeg imod at pakke noget ind på denne måde, som nogle designere har brugt rigtigt mange timer på at udvikle. Omvendt så er telefonerne også så dyre, at det vil være bittert at smadre den spritnye iPhone 11.

Skærm og bagside er udsat

Skærmbeskyttelse til iPhone 11-serien
Skærmbeskyttelse til iPhone 11-serien (Foto: PanzerGlass)

Selvom mobilproducenterne, herunder også Apple, fortsat gør skærmene stærkere og stærkere, så er glas bare et udsat materiale.

Den store danske producent af skærmbeskyttelse, PanzerGlass, oplyser, at de op mod salgsstarten, er klar med beskyttelsesglas til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max %%%%.

Udover selve glassene så kommer der også et såkaldt ClearCase cover %%%% der har til formål at beskytte kanterne og bagsiden. Senere på efteråret bliver der desuden skærmbeskyttelse med privacy-filter tilgængelig.

GUIDE6 fede holdere til tablets og smartphones i bilen

Covers til enhver smag

Cover til iPhone 11 Pro
Cover til iPhone 11 Pro (Foto: Mobilcovers.dk)

Mobilcovers kan være med til at understrege ens personlige stil eller image. Så nu hvor det, ud fra et økonomisk synspunkt, er påkrævet med indpakning af telefonen, hvorfor så ikke gøre det med stil?

Covers til Phone 11-serien findes allerede i et utal af varianter. Om det er gennemsigtige, gennemsigtige med cool grafik eller hvor der er plads til kredit- og kørekort. Det hele findes.

Her er et sted du kan starte søgningen efter kreative iPhone 11 Pro-covers %%%% samt covers til iPhone 11 og iPhone 11 Pro Max. Mobilcovers.dk er en Danmarks største netbutikker, der forhandler covers og tilbehør til iPhone. De har siden præsentationen af de nye iPhones stået klar med tilbehørsprodukter.

Cover til iPhone 11 Pro
Cover til iPhone 11 Pro (Foto: Mobilcovers.dk)

Når du vælger et cover, så skal du være meget opmærksom på materialet, det er lavet af. Tjek også om hullerne til højttalerne og mikrofoner dækkes af coveret. Materialevalget er afgørende for mobildækningen og rækkevidde på Wi-Fi og Bluetooth. Eksempelvis kan et cover i metal blokere mobilsignalerne.

Der findes mange eksempler på covers, der helt ødelægger lyden så det bliver svært at føre en samtale. Se mere om problematikken i indslaget herunder.

Et cover kan give lydproblemer

Mere til historien

Du er måske stødt på covers, der hævder at kunne reducere mobilstrålingen. Reelt fungerer det ikke. Covers mod mobilstråling kan derimod reducere din dækning, og få telefonen til at skrue op for sendestyrken og dermed udsende mere stråling, lyder det fra ekspert.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Tilbehør til beskyttelse af mobiltelefon

Covers, beskyttelsesglas og andet tilbehør til at beskytte mobiltelefonen findes overalt. Her er hvad du skal tænke over, når du køber tilbehør til mobilen.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram