Nu lander tilbehøret til iPhone 11-serien

Covers og skærmbeskyttelse til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er på vej. Se noget af udvalget her.

Når du står med en iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max i hånden, så tænker du nok, at det sørme er en fin telefon. Sekundet efter: ”Hvad nu hvis jeg TABER den”.

Nu går jagten ind på skærmbeskyttelse og covers.

Egentlig er jeg imod at pakke noget ind på denne måde, som nogle designere har brugt rigtigt mange timer på at udvikle. Omvendt så er telefonerne også så dyre, at det vil være bittert at smadre den spritnye iPhone 11.

Skærm og bagside er udsat

Skærmbeskyttelse til iPhone 11-serien
Skærmbeskyttelse til iPhone 11-serien (Foto: PanzerGlass)

Selvom mobilproducenterne, herunder også Apple, fortsat gør skærmene stærkere og stærkere, så er glas bare et udsat materiale.

Den store danske producent af skærmbeskyttelse, PanzerGlass, oplyser, at de op mod salgsstarten, er klar med beskyttelsesglas til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max %%%%.

Udover selve glassene så kommer der også et såkaldt ClearCase cover %%%% der har til formål at beskytte kanterne og bagsiden. Senere på efteråret bliver der desuden skærmbeskyttelse med privacy-filter tilgængelig.

GUIDE6 fede holdere til tablets og smartphones i bilen

Covers til enhver smag

Cover til iPhone 11 Pro
Cover til iPhone 11 Pro (Foto: Mobilcovers.dk)

Mobilcovers kan være med til at understrege ens personlige stil eller image. Så nu hvor det, ud fra et økonomisk synspunkt, er påkrævet med indpakning af telefonen, hvorfor så ikke gøre det med stil?

Covers til Phone 11-serien findes allerede i et utal af varianter. Om det er gennemsigtige, gennemsigtige med cool grafik eller hvor der er plads til kredit- og kørekort. Det hele findes.

Her er et sted du kan starte søgningen efter kreative iPhone 11 Pro-covers %%%% samt covers til iPhone 11 og iPhone 11 Pro Max. Mobilcovers.dk er en Danmarks største netbutikker, der forhandler covers og tilbehør til iPhone. De har siden præsentationen af de nye iPhones stået klar med tilbehørsprodukter.

Cover til iPhone 11 Pro
Cover til iPhone 11 Pro (Foto: Mobilcovers.dk)

Når du vælger et cover, så skal du være meget opmærksom på materialet, det er lavet af. Tjek også om hullerne til højttalerne og mikrofoner dækkes af coveret. Materialevalget er afgørende for mobildækningen og rækkevidde på Wi-Fi og Bluetooth. Eksempelvis kan et cover i metal blokere mobilsignalerne.

Der findes mange eksempler på covers, der helt ødelægger lyden så det bliver svært at føre en samtale. Se mere om problematikken i indslaget herunder.

Et cover kan give lydproblemer

Mere til historien

Du er måske stødt på covers, der hævder at kunne reducere mobilstrålingen. Reelt fungerer det ikke. Covers mod mobilstråling kan derimod reducere din dækning, og få telefonen til at skrue op for sendestyrken og dermed udsende mere stråling, lyder det fra ekspert.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram