Huawei på vej med nyt smartwatch – Watch GT 2

Skal man tro rygtebørsen, så ser det ud til, at vi skal forvente et nyt smartwatch fra Huawei. Billeder og specifikationer på Huawei Watch GT 2 er lækket.

Huawei Watch GT 2 lækket af Roland Quandt (Kilde: wmpoweruser.com)
Huawei Watch GT 2 lækket af Roland Quandt (Kilde: wmpoweruser.com)

Twitter-brugen Roland Quandt er kendt for at afsløre diverse nye produkter, og nu ser det ud til, at han gør det endnu engang. Roland Quandt har lækket billeder og specifikationer på det, som ventes at være et nyt smartwatch fra Huawei. Det skriver Wmpoweruser.com.

Skal man tro oplysningerne vil uret få navnet Huawei Watch GT 2. Og det ser ud til, at skærmen bliver større, hvilket dog ikke er det samme, som selve ur-kassen bliver større. Derimod ventes det, at kanterne omkring skærmen er blevet mindre.

Huawei P30 Pro får måske to nye farver

Batteriet er også større end på forgængeren. Ifølge oplysningerne er det på 445 mAh i Watch GT 2, hvor forgængerens er på 420 mAh.

Det virker også til, at Huawei Watch GT 2 vil kunne klare taleopkald direkte fra uret, da det kommer med indbygget mikrofon og højttaler.

Uret kommer formentlig i to forskellige varianter, hvor den ene er en klassisk med brun læderrem og den anden er en mere ”sporty” udgave.

Det er uvist, om Huawei vil annoncere Watch GT 2 til IFA-messen eller ved det kommende Huawei event, hvor de afslører Mate 30-serien.

Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro lanceres medio september

Det er uvist, hvornår Huawei Watch GT 2 vil komme i handlen, samt hvad prisen vil være. MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Den kommende Mate 30 Pro er også afsløret på en reklameplakat, hvilket du kan se her.

Nyt smartwatch til børn

Et nyt smartwatch til børn har netop set dagens lys. Se specifikationer og pris på ZTE K1 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch7 er et godt køb | Test

TEST: Kan du leve med batteritiden, så får du med Samsung Galaxy Watch7 en billig og omfattende sundheds- og motionsgadget.

(mere…)
Huawei trefoldbar er spottet i offentligheden

KORT NYT: Vi har set adskillige foldbare telefoner de seneste år, men en trefoldbar enhed er noget nyt – indtil nu.

(mere…)
Pixel Watch 3 kommer i to størrelser

Et af Pixel Watch 2’s største kritikpunkter var størrelsen. Det retter Google nu op på, ved at sende både et 41 mm og et 45 mm Pixel Watch 3 i handlen.

(mere…)
Google Pixel Watch 3 bliver større

RYGTE: I en lækket reklamevideo er det tydeligt, at Google Pixel Watch 3 kommer i en større udgave.

(mere…)
OnePlus Watch 2R er lettere og billigere | Test

TEST: OnePlus Watch 2R er lettere og billigere end forgængeren, men det holder den gode batteritid. Det lyder som en umiddelbar succes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram