Google åbner op for Play Pass

3

Har du ventet med tålmodighed, så skal den bevares lidt endnu. Google åbner i denne uge for Play Pass, men i første omgang er Danmark ikke med.

Google er klar med Play Pass, som skal konkurrere en-til-en mod Apples spiltjeneste Arcade, der også netop er åbnet.

Play Pass åbner i denne uge på det amerikanske marked, mens andre markeder må vente lidt endnu.

Har du ventet med tålmodighed, så skal den bevares lidt endnu. Google åbner denne uge for Play Pass, men i første omgang i USA.

Apple Arcade – ny eksklusiv spiltjeneste

Det er uvist, hvornår Play Pass er klar i vores markedsområde, men det forlyder fra Google, at Play Pass snart er klar i flere lande. Det nævnes dog ikke hvilke.

Google Play Pass er, ligesom Apple Arcade, en abonnementstjeneste, som giver adgang til forskellige spil. Hos Apple er der i Arcade ”kun” spil, mens der i Play Pass også findes forskellige apps.

Med Play Pass får du adgang til mere end 350 apps og spil, der er helt fri for in-app køb, annoncer og lignende. Der vil desuden løbende blive tilføjet flere apps og spil til tjenesten.

Indtil videre har det været meldt ud, at Apple Arcade indeholder eksklusive spiltitler, der ikke kan fås på Android. Det er uvist om det vil være generelt eller de blot kommer til Apple Arcade først.

Fra start lanceres Play Pass med titler som Monument Valley, Risk, Star Wars: Knight of the Old Republic, AccuWeather og Terraria. Der vil blive tilføjet nye apps hver måned.

Vi har prøvet Apple Arcade – de første indtryk

Prisen for en måneds abonnement til Google Play Pass er 4,99 dollars og der er en gratis 10 dages prøveperiode. Dermed er prisen altså ens for Google Play Pass og Apple Arcade. Google har endnu ikke meldt den danske pris ud, men det ventes, at den bliver 39 danske kroner.

Mere til historien

Vi følger med i hvordan det går for begge tjenester fremadrettet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer