Google åbner op for Play Pass

Har du ventet med tålmodighed, så skal den bevares lidt endnu. Google åbner i denne uge for Play Pass, men i første omgang er Danmark ikke med.

Google er klar med Play Pass, som skal konkurrere en-til-en mod Apples spiltjeneste Arcade, der også netop er åbnet.

Play Pass åbner i denne uge på det amerikanske marked, mens andre markeder må vente lidt endnu.

Har du ventet med tålmodighed, så skal den bevares lidt endnu. Google åbner denne uge for Play Pass, men i første omgang i USA.

Apple Arcade – ny eksklusiv spiltjeneste

Det er uvist, hvornår Play Pass er klar i vores markedsområde, men det forlyder fra Google, at Play Pass snart er klar i flere lande. Det nævnes dog ikke hvilke.

Google Play Pass er, ligesom Apple Arcade, en abonnementstjeneste, som giver adgang til forskellige spil. Hos Apple er der i Arcade ”kun” spil, mens der i Play Pass også findes forskellige apps.

Med Play Pass får du adgang til mere end 350 apps og spil, der er helt fri for in-app køb, annoncer og lignende. Der vil desuden løbende blive tilføjet flere apps og spil til tjenesten.

Indtil videre har det været meldt ud, at Apple Arcade indeholder eksklusive spiltitler, der ikke kan fås på Android. Det er uvist om det vil være generelt eller de blot kommer til Apple Arcade først.

Fra start lanceres Play Pass med titler som Monument Valley, Risk, Star Wars: Knight of the Old Republic, AccuWeather og Terraria. Der vil blive tilføjet nye apps hver måned.

Vi har prøvet Apple Arcade – de første indtryk

Prisen for en måneds abonnement til Google Play Pass er 4,99 dollars og der er en gratis 10 dages prøveperiode. Dermed er prisen altså ens for Google Play Pass og Apple Arcade. Google har endnu ikke meldt den danske pris ud, men det ventes, at den bliver 39 danske kroner.

Mere til historien

Vi følger med i hvordan det går for begge tjenester fremadrettet.

Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Ingen foldbar i Danmark: Pixel Fold kommer ikke

Google Pixel Fold kommer ikke til Danmark, oplyser Google. Her er detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram