Google åbner op for Play Pass

Har du ventet med tålmodighed, så skal den bevares lidt endnu. Google åbner i denne uge for Play Pass, men i første omgang er Danmark ikke med.

Google er klar med Play Pass, som skal konkurrere en-til-en mod Apples spiltjeneste Arcade, der også netop er åbnet.

Play Pass åbner i denne uge på det amerikanske marked, mens andre markeder må vente lidt endnu.

Har du ventet med tålmodighed, så skal den bevares lidt endnu. Google åbner denne uge for Play Pass, men i første omgang i USA.

Apple Arcade – ny eksklusiv spiltjeneste

Det er uvist, hvornår Play Pass er klar i vores markedsområde, men det forlyder fra Google, at Play Pass snart er klar i flere lande. Det nævnes dog ikke hvilke.

Google Play Pass er, ligesom Apple Arcade, en abonnementstjeneste, som giver adgang til forskellige spil. Hos Apple er der i Arcade ”kun” spil, mens der i Play Pass også findes forskellige apps.

Med Play Pass får du adgang til mere end 350 apps og spil, der er helt fri for in-app køb, annoncer og lignende. Der vil desuden løbende blive tilføjet flere apps og spil til tjenesten.

Indtil videre har det været meldt ud, at Apple Arcade indeholder eksklusive spiltitler, der ikke kan fås på Android. Det er uvist om det vil være generelt eller de blot kommer til Apple Arcade først.

Fra start lanceres Play Pass med titler som Monument Valley, Risk, Star Wars: Knight of the Old Republic, AccuWeather og Terraria. Der vil blive tilføjet nye apps hver måned.

Vi har prøvet Apple Arcade – de første indtryk

Prisen for en måneds abonnement til Google Play Pass er 4,99 dollars og der er en gratis 10 dages prøveperiode. Dermed er prisen altså ens for Google Play Pass og Apple Arcade. Google har endnu ikke meldt den danske pris ud, men det ventes, at den bliver 39 danske kroner.

Mere til historien

Vi følger med i hvordan det går for begge tjenester fremadrettet.

Google afslører Pixel 9 Pro

Der har været en del læks af den kommende Google Pixel 9 Pro. Det løser Google nu ved at vise telefonen før annonceringen.

(mere…)
Samsungs indtjening eksploderer – det gør udledning af CO2 også

Den verdensomspændende udvikling af kunstig intelligens sætter klimamål under pres. Google tvivler på egne klimamål.

(mere…)
KL raser efter kold skulder i Chromebook-problematik

Regeringen tager ikke Chromebook-problematikken alvorligt nok, mener udvalgsformand i Kommunernes Landsforening.

(mere…)
Google Translate får tilføjet 110 nye sprog

Google Translate får nu den største udvidelse nogensinde, hvor 110 nye sprog tilføjes.

(mere…)
Nu må skoleeleverne bruge Chromebook-computerne, men …

Hvordan vil Google konkret sikre, at mine børns data ikke bruges i strid med lovgivningen?

(mere…)
Google inviterer til “Made by Google”-event – Pixel 9?

Google har sendt invitationerne ud til en stor event i midten af august. Der spekuleres i en lancering af Pixel 9-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram