Forudbestil de nye iPhone 11-modeller nu

Fredag den 13. september er dagen, hvor der åbnes op for forudbestillingerne på de nye iPhone-modeller. Den officielle salgsstart er næste uge.

iPhone 11
iPhone 11 (Foto: Apple)

Apple har netop offentliggjort 2019-modellerne af deres iPhones. I år er navnene på de nye modeller iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Modsat de to foregående år, så er salgsstarten den samme på de nye modeller. Både sidste år og forrige år kom der to modeller først og dernæst en lidt senere. I 2017 var det iPhone X, som havde salgsstart til sidst, mens det sidste år var iPhone Xr.

Det er uvist, hvilken af de tre modeller, som bliver den mest populære. Dog kunne det tyde på, at der er store forventninger til iPhone 11.

Her er iPhone 11 – efterfølgeren til iPhone Xr

Men også iPhone 11 Pro har en masse at byde på - og her vælger man jo så om man er til iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 Pro – en ny frisk topmodel

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer i handlen fredag den 20. september, men kan altså allerede nu forudbestilles hos forhandlere, teleselskaber og direkte hos Apple.

Det koster iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i Danmark

Det bliver muligt, at forudbestille de nye iPhone-modeller fra klokken 14.01.

Mere til historien

Er du mere til en af de ældre iPhone-modeller, så kan du også finde disse til en nedsat pris. Eksempelvis er iPhone Xr faldet ganske betydeligt i pris.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
51 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram