Forudbestil de nye iPhone 11-modeller nu

45

Fredag den 13. september er dagen, hvor der åbnes op for forudbestillingerne på de nye iPhone-modeller. Den officielle salgsstart er næste uge.

iPhone 11
iPhone 11 (Foto: Apple)

Apple har netop offentliggjort 2019-modellerne af deres iPhones. I år er navnene på de nye modeller iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Modsat de to foregående år, så er salgsstarten den samme på de nye modeller. Både sidste år og forrige år kom der to modeller først og dernæst en lidt senere. I 2017 var det iPhone X, som havde salgsstart til sidst, mens det sidste år var iPhone Xr.

Det er uvist, hvilken af de tre modeller, som bliver den mest populære. Dog kunne det tyde på, at der er store forventninger til iPhone 11.

Her er iPhone 11 – efterfølgeren til iPhone Xr

Men også iPhone 11 Pro har en masse at byde på – og her vælger man jo så om man er til iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 Pro – en ny frisk topmodel

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer i handlen fredag den 20. september, men kan altså allerede nu forudbestilles hos forhandlere, teleselskaber og direkte hos Apple.

Det koster iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i Danmark

Det bliver muligt, at forudbestille de nye iPhone-modeller fra klokken 14.01.

Mere til historien

Er du mere til en af de ældre iPhone-modeller, så kan du også finde disse til en nedsat pris. Eksempelvis er iPhone Xr faldet ganske betydeligt i pris.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
45 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer