Forudbestil de nye iPhone 11-modeller nu

Fredag den 13. september er dagen, hvor der åbnes op for forudbestillingerne på de nye iPhone-modeller. Den officielle salgsstart er næste uge.

iPhone 11
iPhone 11 (Foto: Apple)

Apple har netop offentliggjort 2019-modellerne af deres iPhones. I år er navnene på de nye modeller iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Modsat de to foregående år, så er salgsstarten den samme på de nye modeller. Både sidste år og forrige år kom der to modeller først og dernæst en lidt senere. I 2017 var det iPhone X, som havde salgsstart til sidst, mens det sidste år var iPhone Xr.

Det er uvist, hvilken af de tre modeller, som bliver den mest populære. Dog kunne det tyde på, at der er store forventninger til iPhone 11.

Her er iPhone 11 – efterfølgeren til iPhone Xr

Men også iPhone 11 Pro har en masse at byde på – og her vælger man jo så om man er til iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 Pro – en ny frisk topmodel

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer i handlen fredag den 20. september, men kan altså allerede nu forudbestilles hos forhandlere, teleselskaber og direkte hos Apple.

Det koster iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i Danmark

Det bliver muligt, at forudbestille de nye iPhone-modeller fra klokken 14.01.

Mere til historien

Er du mere til en af de ældre iPhone-modeller, så kan du også finde disse til en nedsat pris. Eksempelvis er iPhone Xr faldet ganske betydeligt i pris.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
51 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram