Dobbelt op på forudbestillinger af iPhones hos Telenor

13

De nye iPhone 11-modeller kommer til salg i fredag og forventningerne er store. Telenor oplyser, at der er en fordobling i forudbestillingerne.

iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro (Foto: Apple)

Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer officielt til salg i morgen (fredag den 20. september). Interessen er stor i forbindelse med forudbestillingerne, oplyser de fire største danske teleselskaber til MereMobil.dk.

Her er danskernes iPhone 11-favorit

Telenor uddyber, at de har set en fordobling i forudbestillingerne sammenlignet med sidste års forudbestillinger af iPhone X-serien. Det er i år særligt iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, der har danskernes interesse. Det gør sig gældende hos alle selskaberne.

-”Apple har sat priserne ned på de tre nye iPhone 11-modeller, og færre personer opgraderede til sidste års modeller. Det kan vi mærke. Antallet af forudbestillinger er fordoblet sammenlignet med sidste års lancering. Og vi regner med, at interessen stiger endnu mere, når salget rigtig går i gang,” siger kundedirektør i Telenor Tor-Arne Fosser i en pressemeddelelse.

Apple har oplyst, at de sender iPhones på markedet med mellem 64 GB og 512 GB intern hukommelse. Igen i år er efterspørgslen størst på 64 GB intern hukommelse.

Telenor oplyser, at hver anden har forudbestilt en iPhone med 64 GB intern hukommelse. Hvilket måske betyder, at danskerne er blevet gode til at gemme ting i skyen – eller også er det grundet prisen.

iPhone 11 Pro Max har markant større batteri end forventet

-”iPhones indeholder en perlerække af funktioner, som ikke kræver, at de skal hentes ned på mobilen. Vi streamer musik og film, og vores billeder kan lægges op i skyen, så de ikke længere behøver at optage plads. På den måde understøtter de tidlige salgstal den udvikling, vi så godt kender. Dataforbrug stiger med raketfart, fordi der kobles flere og flere ting til nettet,” siger Tor-Arne Fosser.

Topmodeller og nye farver vækker interesse

iPhone 11
iPhone 11 (Foto: Apple)

Danskerne er også til ”topmodellerne”. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max står for 44 procent hver især af forudbestillingerne, hvilket samlet næsten er 9 ud af 10. Det viser også, at den farverige iPhone 11 på nuværende tidspunkt lige knapt har fanget danskernes interesse så meget.

Få nye iPhones billigere – vent og spar flere penge

Den nye ”Pro-farve” Midnight Green er også vel modtaget. Næsten ligeså mange har forudbestilt denne farve, som Space Grey, der ellers i mange år har været danskernes favorit.

-”Det er naturligvis meget tidligt at sige noget om efterspørgslen, men som det ser ud lige nu, er interessen for pro-linjen meget større. De bliver især forudbestilt i Midnight Green og Space Grey,” fortæller Tor-Arne Fosser.

Ved den farverige iPhone 11 er den altid sikre sorte mest populær. Derefter kæmper hvid og lilla om at være nummer to.

Nu skal du sælge din brugte iPhone

Skal du ud og have en af de nye iPhones? Hvis ja, hvilken model, hukommelsesvariant og farve? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

De nye iPhone 11-modeller kommer i handlen med iOS 13, men har du en ældre iPhone-model, så vil du måske også kunne opdatere til den nye softwareversion. Se om din iPhone understøtter iOS 13 her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer