Her er danskernes iPhone 11-favorit

25

Danskerne har altid været vilde med iPhones. Det gælder også de nye iPhone 11-telefoner. Se her hvilken der i år er favoritten.

Den officielle salgsstart på dette års nye iPhone-modeller er fredag den 20. september 2019, men allerede nu er det muligt at forudbestille, så du har størst chance for at få præcis den variant du ønsker dig.

Analytikeren Ming-Chi Kuo har netop opjusteret hans forventninger til iPhone-salget. Det ser ud til også at gælde Danmark.

Indtil videre er de danske teleselskaber i hvert fald positive omkring antallet af forudbestillinger, der på nuværende tidspunkt er større end ved sidste års lancering. Det viser en rundspørge som MereMobil.dk har foretaget.

TOP 10: Her er danskernes foretrukne smartphones netop nu

Den nye grønne er eftertragtet

iPhone 11 og iPhone 11 Pro
iPhone 11 og iPhone 11 Pro (Foto: Apple)

Det er særligt den nye farve Midnight Green af iPhone 11 Pro, som er populær. Ifølge teleselskabet 3 er denne netop nu den bedst sælgende model.

Samme tendens ses også hos YouSee.

-” Vi har oplevet noget større interesse for de nye iPhone 11’ere end ved sidste års lancering. Indtil nu er den mest efterspurgte model iPhone 11 Pro, og den nye Midnight Green farve er rigtig populær. Vi er sikre på, at de nye kameraer er med til at øge efterspørgslen på iPhone 11 og 11 Pro, da netop muligheden for at tage gode billeder efterspørges hos mange af vores kunder,” lyder det fra Morten Høgh, chef for Device Management i YouSee til MereMobil.dk.

ALT DU SKAL VIDE: iPhone 11 Pro – en ny frisk topmodel

Telia har også opfattelsen af, at der i år er en større efterspørgsel end sidste år, hvilket ifølge dem skyldes et godt produkt med godt kamera og en konkurrencedygtig pris.

Telenor oplever også en større interesse end sidste år. Her er kunderne særligt interesseret i iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Om tendensen fortsætter, er uvist, men det kunne altså tyde på iPhone 11 Pro bliver den mest solgte herhjemme i år. Hvilken hukommelsesvariant der er danskernes foretrukne vides ikke i skrivende stund.

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer i handlen fredag den 20. september 2019.

Det koster iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i Danmark

Mere til historien

YouSee har valgt at give deres kunder en voucher på 500 kroner til tilbehør med i hele forsalgsperioden. Dette har de valgt, da en ny telefon ofte giver anledning til køb af forskelligt tilbehør. Få et overblik over det vigtigste tilbehør til iPhone 11-serien her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer