Apple fremskynder iOS 13.1 og iPadOS

Det har tidligere været meldt ud, at iOS 13.1 og iPadOS opdateringen ville blive frigivet til offentligheden den 30. september, men nu fremskyndes den til næste uge.

iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro (Foto: Apple)

Apple har kun lige frigivet iOS 13 til offentligheden, men allerede i næste uge er de klar med den næste større opdatering. Den kommende store opdatering hedder iOS 13.1.

iOS 13.1 og iPadOS skulle have været frigivet 30. september, men nu er den altså fremskyndet til at blive frigivet den 24. september i stedet. Det skriver The Verge.

Opdateringen iOS 13.1 har også været ude til udviklere og public betatestere inden iOS 13 blev frigivet, hvilket er første gang det er sket.

iOS 13 er klar til download

Det er derfor også muligt at vente med at opdaterer til iOS 13.1 frigives, hvis du ikke har tid eller lyst til at downloade iOS 13 inden.

iOS 13.1 kommer med nogle nye features, der ikke nåede at være klar til iOS 13. Men vigtigst af alt fikser den nogle af de fejl, som har sneget sig med til iOS 13. Hvoraf en af fejlene er med låseskærmen, hvilket altså er en sikkerhedsfejl. Men denne skulle blive rettet med iOS 13.1.

iPadOS frigives samtidig med iOS 13.1, hvilket er første gang iPad-enhederne får deres eget selvstændige styresystem. Generelt har iPads haft iOS til deres eget styresystem.

De nye iPhone 11-modeller er de første, der kommer med iOS 13 installeret fra salgsæsken. De kan ligesom øvrige modeller, der understøtter iOS 13, opdateres til iOS 13.1 tirsdag den 24. september 2019.

iPhone 11 og iPhone 11 Pro’erne er klar i butikkerne

Har du et Apple Watch er der også netop frigivet ny softwareopdatering til dette, læs mere om nogle af nyhederne i watchOS 6.

Mere til historien

Overvejer du, at købe en af de nye iPhone 11-modeller, så kan du blive klogere på, hvad forskellen egentlig er på iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i vores sammenligning.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Apple Cash kommer med virtuelle kortnumre

Der introduceres snart nye funktioner i Apple Cash, der udvider brugen til flere onlinebutikker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram