Apple fremskynder iOS 13.1 og iPadOS

Det har tidligere været meldt ud, at iOS 13.1 og iPadOS opdateringen ville blive frigivet til offentligheden den 30. september, men nu fremskyndes den til næste uge.

iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro (Foto: Apple)

Apple har kun lige frigivet iOS 13 til offentligheden, men allerede i næste uge er de klar med den næste større opdatering. Den kommende store opdatering hedder iOS 13.1.

iOS 13.1 og iPadOS skulle have været frigivet 30. september, men nu er den altså fremskyndet til at blive frigivet den 24. september i stedet. Det skriver The Verge.

Opdateringen iOS 13.1 har også været ude til udviklere og public betatestere inden iOS 13 blev frigivet, hvilket er første gang det er sket.

iOS 13 er klar til download

Det er derfor også muligt at vente med at opdaterer til iOS 13.1 frigives, hvis du ikke har tid eller lyst til at downloade iOS 13 inden.

iOS 13.1 kommer med nogle nye features, der ikke nåede at være klar til iOS 13. Men vigtigst af alt fikser den nogle af de fejl, som har sneget sig med til iOS 13. Hvoraf en af fejlene er med låseskærmen, hvilket altså er en sikkerhedsfejl. Men denne skulle blive rettet med iOS 13.1.

iPadOS frigives samtidig med iOS 13.1, hvilket er første gang iPad-enhederne får deres eget selvstændige styresystem. Generelt har iPads haft iOS til deres eget styresystem.

De nye iPhone 11-modeller er de første, der kommer med iOS 13 installeret fra salgsæsken. De kan ligesom øvrige modeller, der understøtter iOS 13, opdateres til iOS 13.1 tirsdag den 24. september 2019.

iPhone 11 og iPhone 11 Pro’erne er klar i butikkerne

Har du et Apple Watch er der også netop frigivet ny softwareopdatering til dette, læs mere om nogle af nyhederne i watchOS 6.

Mere til historien

Overvejer du, at købe en af de nye iPhone 11-modeller, så kan du blive klogere på, hvad forskellen egentlig er på iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i vores sammenligning.

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram