Samsung Galaxy Note 10 – alle detaljer er lækket

96

Samsung afholder stort event onsdag den 9. august, hvor Galaxy Note 10-serien afsløres for offentligheden. Men allerede nu er alle detaljer lækket.

Samsung afholder den officielle lanceringsevent af Galaxy Note 10-serien i morgen. Men det betyder ikke, at de lækkede oplysninger holder detalje.

Twitter-brugeren @EvLekas (Evan Blass) har nemlig lækket endnu et billede, som ligner et officielt foto af Samsung Galaxy Note 10.

Men det er ikke alt. Der er nemlig også lækket et fuldt specifikationsark af den kommende Samsung-topmodel.

Noget af det interessante her er, at Note 10 og Note 10+ ser ud til at komme med en skærmopløsning på 3040 x 1440 pixels (FullHD+). De har desuden en pixeltæthed på 502. Det skriver Mspoweruser.com.

Skærmstørrelsen er 6,3 tommer på Galaxy Note 10, mens Note 10+ har en skærmstørrelse på 6,8 tommer.

Holder de lækkede oplysninger stik, så bliver det også kun Samsungs egne Exynos processorer, der sidder i telefonerne. Og altså ingen Qualcomm modeller denne gang.

Samsung Galaxy Note 10 får ikke den nye Snapdragon 855+

Galaxy Note 10+ kommer både i en 4G og en 5G-version.

Du kan se de lækkede oplysninger herunder.

Lækkede oplysninger om Galaxy Note 10-serien (Kilde: Mspoweruser.com og Evan Blass)

Samsung har ikke kommenteret på alle rygter og spekulationer, men MereMobil.dk dækker Samsungs event i morgen. Her ventes det, at vi bliver klogere på de officielle detaljer.

Prisen på Samsung Galaxy Note 10’erne afsløret

Mere til historien

Det er uvist, hvornår Samsung Galaxy Note 10-serien lanceres i Danmark. MereMobil.dk holder dig opdateret i morgen på alle nyhederne.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
96 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer