Samsung Galaxy A10s er lanceret

0

Samsung har annonceret deres næste smartphone i A-serien. Fingeraftrykslæser på bagsiden er blandt nyhederne. Læs om Galaxy A10s her.

Samsung Galaxy A10s (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy A10s (Foto: Samsung)

Den næste smartphone i Samsungs A-serie er klar. Denne gang er der tale om Samsung Galaxy A10s, annoncerer Samsung i en pressemeddelelse.

Galaxy A10s har flere ligheder med den almindelige A10. Skærmen er en LCD-type på 6,2 tommer ligesom den almindelig model. Udskæringen er stadig såkaldt “Infinity-V” – altså en “V”-udskæring

Lagringspladsen på 32 GB er også at finde på A10s, hvor der er mulighed for udvidelse med op til 512 GB.

Samsung klar med sensor på 108 megapixels og 6K-videooptagelse

Modellen findes kun i én variant hvad angår hukommelse, denne er med 2 GB RAM.

Den store forskel mellem A10 og den nye A10s skal findes på bagsiden af telefonen. Her er der monteret en fingeraftrykslæser, hvilket er første gang i A10-serien.

En anden nyhed på bagsiden er ved kameraet. Den nye Galaxy A10s har fået monteret en 2-megapixels dybdesensor ved siden af et 13-megapixels kamera.

På fronten er selfie-kameraet blevet opdateret, og er nu på 8-megapixels. Tidligere var dette på 5-megapixels.

Se den nye Galaxy Note 10-serie tæt på

Indvendig ser vi et større batteri på 4.000 mAh. Alligevel er vægten på 168 gram bibeholdt.

Samsung skriver ikke selv noget om hvilken type processor der sidder i den nye A10s, andet end at det er en octa-core processor. Fire af kernerne kører med 2.0 GHz, mens de andre fire kører med 1.5 GHz.

GSMArena skriver dog, at processoren i den nye A10s er en Mediatek MT6762 på 12nm. Tidligere var processoren på 14nm af typen Exynos 7884.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men vi skal nok regne med at den følger forgængerens pris på omtrent 1.100 kroner, hvis den rammer Danmark.

Mere til historien

I flagskibsenden har Samsung netop lanceret Galaxy Note 10 og Note 10+. Plus-modellen har netop placeret sig i toppen blandt kameratelefoner, og ligger i øjeblikket øverst hos DxOMArk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer