Samsung Galaxy A10s er lanceret

Samsung har annonceret deres næste smartphone i A-serien. Fingeraftrykslæser på bagsiden er blandt nyhederne. Læs om Galaxy A10s her.

Samsung Galaxy A10s (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy A10s (Foto: Samsung)

Den næste smartphone i Samsungs A-serie er klar. Denne gang er der tale om Samsung Galaxy A10s, annoncerer Samsung i en pressemeddelelse.

Galaxy A10s har flere ligheder med den almindelige A10. Skærmen er en LCD-type på 6,2 tommer ligesom den almindelig model. Udskæringen er stadig såkaldt "Infinity-V" - altså en "V"-udskæring

Lagringspladsen på 32 GB er også at finde på A10s, hvor der er mulighed for udvidelse med op til 512 GB.

Samsung klar med sensor på 108 megapixels og 6K-videooptagelse

Modellen findes kun i én variant hvad angår hukommelse, denne er med 2 GB RAM.

Den store forskel mellem A10 og den nye A10s skal findes på bagsiden af telefonen. Her er der monteret en fingeraftrykslæser, hvilket er første gang i A10-serien.

En anden nyhed på bagsiden er ved kameraet. Den nye Galaxy A10s har fået monteret en 2-megapixels dybdesensor ved siden af et 13-megapixels kamera.

På fronten er selfie-kameraet blevet opdateret, og er nu på 8-megapixels. Tidligere var dette på 5-megapixels.

Se den nye Galaxy Note 10-serie tæt på

Indvendig ser vi et større batteri på 4.000 mAh. Alligevel er vægten på 168 gram bibeholdt.

Samsung skriver ikke selv noget om hvilken type processor der sidder i den nye A10s, andet end at det er en octa-core processor. Fire af kernerne kører med 2.0 GHz, mens de andre fire kører med 1.5 GHz.

GSMArena skriver dog, at processoren i den nye A10s er en Mediatek MT6762 på 12nm. Tidligere var processoren på 14nm af typen Exynos 7884.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men vi skal nok regne med at den følger forgængerens pris på omtrent 1.100 kroner, hvis den rammer Danmark.

Mere til historien

I flagskibsenden har Samsung netop lanceret Galaxy Note 10 og Note 10+. Plus-modellen har netop placeret sig i toppen blandt kameratelefoner, og ligger i øjeblikket øverst hos DxOMArk.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram