Prisen for Apple Arcade bliver fornuftig

7

Den kommende pris på Apple Arcade er afsløret, hvis man skal tro nye rapporter. Og den er til at komme i nærheden af for de fleste.

Apple Arcade
Apple Arcade (Foto: Apple)

Apples nye spiltjeneste, Apple Arcade, er lige om hjørnet. I beta-udgaver kan man allerede se teasere for den kommende tjeneste.

En vigtig ting mangler dog at blive oplyst på tjenesten og det er selvfølgelig prisen.

9to5mac har dog muligvis fundet prisen på tjenesten og den befinder sig heldigvis i den relativt billige ende.

Apple Arcade – ny eksklusiv spiltjeneste

4,99 dollars bliver den ventede pris ved lanceringen. Omregnet til danske kroner, så skal vi nok regne med omkring 49 kroner om måneden.

Apple Arcade er allerede udgivet til Apple-medarbejdere for det symbolske beløb på 49 cent.

Når man tegner et abonnement med Apple Arcade, så vil første måned være gratis, ifølge 9to5mac.

Når Apple Arcade er klar, så vil der være over 100 forskellige spilletitler, der alle er eksklusive til denne platform.

In-app køb vil hellere ikke være at finde i tjenesten, hvilket betyder at abonnementsprisen er den eneste udgift på platformen. Ligeledes er der heller ingen reklamer at finde i Apple Arcade.

Det vil fungere ligesom andre Apple-services og kommer også med familie-deling. Dermed kan man altså “nøjes” med at køb et spil én gang – men lade alle i familien få glæde af det.

GUIDE: Familiedeling på iPhone og iPad – sådan kommer du i gang

Tjenesten er tilgængelig på de fleste Apple-enheder, nemlig iPhone, iPad, iPod, Mac og Apple TV.

Datoen for iPhone 11-event er afsløret i iOS 13

Det er muligt at gemme ens spil og fortsætte på en anden enhed. Ligesom det også vil være muligt at spille ens spil offline.

Apple Arcade blev annonceret tilbage i marts. Udover spiltjenesten så blev vi også præsenteret for Apple TV+, Apple Card og Apple News+.

Netop Apple TV+ er også lige på trapperne. Ifølge kilder så skulle Apple TV+ være klar til november med en pris på 9,99 dollars. Begge tjenester får vi muligvis mere at høre om til det kommende iPhone-event.

Der er ingen oplysninger om Apple Arcade kommer til Danmark fra start, men da Apple Arcade ruller ud til 150 lande til at starte med, så er det meget sandsynligt, at vi får en dansk lancering med det samme.

Mere til historien

Tidligere i august kunne vi fortælle at Google selv er i gang med at teste en spiltjeneste i Google Play. Prisen på denne tjeneste er 4,99 dollars om måneden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer