Ny iPad er klar i oktober

0

Apple er klar med en opdatering af iPad Pro og iPad. Den almindelige iPad får nu en større skærm.

iPad Pro 2018
iPad Pro får måske et helt nyt kamerasetup. Der tales om en iPad med tripe-kamera (Foto: Apple)

I efteråret kommer Apple med en ny udgave af iPad Pro, forlyder det fra Mac Otakara, der citerer en af Apples underleverandører.

En ny iPad Pro vil have et triple-lens kamera på bagsiden. Angiveligt kommer en ny almindelig iPad med en 10.2 tommer skærm samt et dual-sensor system i lighed med det som findes i iPhone Xs. Om det betyder, at den nuværende lille standard-iPad med 9.7 tommer skærm udgår, vides ikke. Det er dog sandsynligt.

De nye modeller lanceres i oktober, mener rygterne. 

Det skal siges, at AppleInsider ikke har kunne bekræfte ægtheden af rygterne fra Mac Otakara. Apple har heller ikke kommenteret på oplysningerne.

Når du giver dine børn en iPad i hånden, så vær opmærksom på den store skærm, der let går i stykker hvis iPad’en tabes. Her er et stort udvalg af børnecovers til iPad (%%%%).

I efteråret 2018 anmeldte jeg iPad Pro 2018 med 11-tommer skærm. Det var den første iPad med skærm på hele forsiden samt Face ID. Jeg oplevede, at Apple havde ”genopfundet” iPad. Med Smart Keyboard Folio, der er et cover med tastatur, har jeg ofte brugt iPad Pro som erstatning for min bærbare computer.

Læs min anmeldelse af iPad Pro 2018 her.

Inden du investerer i en ny iPad så tjek også denne guide: Hvilken iPad skal jeg vælge?

Det er sandsynligt, at Apple kommer med en eller flere opdaterede iPads i efteråret. Efteråret markerer nemlig frigivelsen af iPadOS, den nye iOS-version specielt målrettet mod iPad. Jeg tænker, at Apple gerne vil vise potentialet frem i iPadOS.

Her er de 10 største nyheder i iPadOS

Mere til historien

I foråret udkom iPad Mini i en 2019 version. Læs her min anmeldelse af iPad Mini 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer