Motorola One Action bliver offentliggjort 16. august

0

Motorolas brasilianske afdeling har delt en video tidligere på ugen, hvor de afslører, at Motorola One Action offentliggøres fredag den 16. august.

Motorola i Brasilien har delt en video tirsdag den 13. august, hvor der står ”Om 3 dage så vil alt du ved om at filme og tage billeder på en mobiltelefon ændre sig”. Og det viser sig, at det er en teaser for det kommende nye medlem af One-familien.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

I videoklippet indgår teksten ”Capture Action” også. Det indikerer vi nok skal glæde os til at se, hvad Motorola One Action mere præcist byder på.

Twitter-brugeren Roland Quandt har delt noget promotion materiale for One Action, hvor teksten er på portugisisk, men oversat er den ”First Action Camara Ultra-Wide”. Det skriver GSMArena.com.

Portugisisk promotion-materiale for Motorola One Action (Kilde: GSMArena.com)
Portugisisk promotion-materiale for Motorola One Action (Kilde: GSMArena.com)

Motorola har ikke selv afsløret nogen detaljer om One Action. Men fra tidligere lækkede oplysninger forventes det, at den kommer med et 12 megapixels selfiekamera og er designet i plastik.

Kameraet skulle være et triple-kamera med 12 megapixels sensor, 16 megapixels ultrawide sensor og 5 megapixels dybde sensor. Og det er altså ultrawide sensoren (117 grader), der kaldes for ”Action Cam”.

Derudover forventes specifikationerne at være en 6,3 tommer LCD-skærm med 1080p opløsning og 21:9 format, Exynos 9609 processor, triple-kamera og et batteri på 3.500 mAh. Kameraet skulle komme med 13 megapixels sensor, 117 grader ultravidvinkel og dybdesensor.

Er Motorola One Action på vej?

Men det ser ud til, at vi får de officielle detaljer på Motorola One Action lige om lidt. Vi er spændte på at se de endelige specifikationer, pris og tilgængelighed.

Motorola måske på vej med pop-up kamera?

MereMobil.dk holder dig opdateret på de seneste nyheder fra Motorola.

Mere til historien

Det ventes også, at One-familien bliver udvidet med endnu et medlem senere, da rygterne længe har svirret om en Motorola One Pro.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer