Så mange GB downloades hver eneste måned

0

Datatrafikken stiger og stiger. De nyeste tal viser, at danskerne i gennemsnit downloader vildt mange GB hver måned via bredbåndsforbindelserne.

Det er ikke kun temperaturen, der nogle dage er brandvarm i Danmark. Det er danskernes faste bredbåndsforbindelser også.

Sådan får du HELE din datapakke med på ferie

Faktisk er antallet af bredbåndsabonnementer med fastnetforbindelser (minimum 100 Mbit/s) steget med hele 33,6 procent i løbet af 2018.

Antallet af abonnementer med mindst 300 Mbit/s i upload er steget med 80,6 procent fra en andel på 2,8 procent til 5,1 procent. Hvilket svarer til en stigning på 80,6 procent. Tallene stammer fra Energistyrelsens Telestatistik – andet halvår 2018.

Det konkluderes i rapporten, at udviklingen primært er drevet af stigningerne i fiberbredbånd både når det kommer til antallet af abonnementer, men også deres uploadhastigheder. Der har været en stigning på 13,6 procent i antallet af fibernetabonnementer.

Danskerne er også glade for de hurtige internetforbindelser. I andet halvår af 2018 har danskerne i gennemsnit uploadet 25,7 GB hver eneste måned via et fastnet bredbåndsabonnement. Tallene for download lyder på 183,6 GB i gennemsnit om måneden i andet halvår 2018.

Mobildata eksploderer på TDCs mobilnet

Mobilabonnementerne oplever også en stigning i datatrafikken. Her har et mobilt bredbåndsabonnement i snit up- og downloadet 8,4 GB per måned, hvor tallet i andet halvår ”kun” var 6,2 GB per måned. Mens det samlede up- og download forbrug steget med 41,5 procent og er nu på 382.000 TB. Det skriver Computerworld.dk.

Mere til historien

Energistyrelsens Telestatistik er tal, der er indsamlet i samarbejde med teleselskaberne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer