Så mange GB downloades hver eneste måned

Datatrafikken stiger og stiger. De nyeste tal viser, at danskerne i gennemsnit downloader vildt mange GB hver måned via bredbåndsforbindelserne.

Det er ikke kun temperaturen, der nogle dage er brandvarm i Danmark. Det er danskernes faste bredbåndsforbindelser også.

Sådan får du HELE din datapakke med på ferie

Faktisk er antallet af bredbåndsabonnementer med fastnetforbindelser (minimum 100 Mbit/s) steget med hele 33,6 procent i løbet af 2018.

Antallet af abonnementer med mindst 300 Mbit/s i upload er steget med 80,6 procent fra en andel på 2,8 procent til 5,1 procent. Hvilket svarer til en stigning på 80,6 procent. Tallene stammer fra Energistyrelsens Telestatistik – andet halvår 2018.

Det konkluderes i rapporten, at udviklingen primært er drevet af stigningerne i fiberbredbånd både når det kommer til antallet af abonnementer, men også deres uploadhastigheder. Der har været en stigning på 13,6 procent i antallet af fibernetabonnementer.

Danskerne er også glade for de hurtige internetforbindelser. I andet halvår af 2018 har danskerne i gennemsnit uploadet 25,7 GB hver eneste måned via et fastnet bredbåndsabonnement. Tallene for download lyder på 183,6 GB i gennemsnit om måneden i andet halvår 2018.

Mobildata eksploderer på TDCs mobilnet

Mobilabonnementerne oplever også en stigning i datatrafikken. Her har et mobilt bredbåndsabonnement i snit up- og downloadet 8,4 GB per måned, hvor tallet i andet halvår ”kun” var 6,2 GB per måned. Mens det samlede up- og download forbrug steget med 41,5 procent og er nu på 382.000 TB. Det skriver Computerworld.dk.

Mere til historien

Energistyrelsens Telestatistik er tal, der er indsamlet i samarbejde med teleselskaberne.

Nest WiFi Pro test | godt til de fleste

TEST: En enkel og pålidelig netværksløsning til Wi-Fi i de fleste boliger. Her er mine erfaringer med Nest WiFi Pro.

(mere…)
Nuuday i krig med 3: 5G bliver aldrig så godt som fiber

Nuudays topchef nærmest aflyser 5G-krigen og spår, at danskerne også i fremtiden vil vælge fiberforbindelser.

(mere…)
3 vil konkurrere mod fiber

Det er unødvendigt at grave endeløse kilometer af fiberkabler ned, mener 3's direktør.

(mere…)
TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Waoo er endnu engang kåret for bedst internet

Waoo sætter rekord igen. Waoo er nemlig for 11. år i træk blevet kåret til "bedste internet" i Loyality Groups årlige undersøgelse Branche Index Internet 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram