Sådan får du HELE din datapakke med på ferie

Din datapakke på 40 GB barberes kraftigt ned, når du rejser på ferie i et andet EU-land. Læs hvordan du får hele datapakken med på ferie uden for Danmark.

Annoncørbetalt indhold

Når du rejser på ferie i et EU-land, så kan du bruge smartphonen fuldstændigt som hjemme i Danmark. Sådan lyder i hvert fald løftet fra de fleste teleselskaber.

Det lyder godt, indtil du får læst det med småt i betingelserne. Rigtigt mange mobilabonnementer indeholder nemlig en begrænsning på, hvor stor en del af datapakken, der kan bruges udenfor Danmarks grænser.

Køber du eksempelvis et abonnement hos teleselskabet 3 med 40 GB data, er det kun halvdelen, der kan benyttes, når turen går ud af landet. Et 20 GB-abonnement hos YouSee giver ligeledes kun muligheden for at bruge halvdelen af datapakken i EU.

Har du brug for en stor mængde data på rejsen inden for EU, så er der et alternativ til de teleselskaber, vi oftest hører om. Duka hedder teleselskabet, der har produkter, som er lettere at forstå i forhold til EU-roaming.

Tag hele datapakken med på ferie

Duka EU-valg 2019 valgplakat

Duka har en række abonnementer med tale såvel som data. Fælles for dem er, at du kan tage hele datapakken med på rejsen i EU. Dette inkluderer også Norge, Færøerne, Island, San Marino, Liechtenstein og Schweiz – som nogle andre teleselskaber har det med at glemme.

Køber du eksempelvis dukaTALE 10 GB, der koster 99 kroner om måneden, får du dermed alle 10 GB med til udlandet.

Det gælder også for det store abonnement med 50 GB data til 149 kroner om måneden.

Med 50 GB data i smartphonen kan du bare smide benene op, og se Netflix eller høre musik på Spotify, fuldstændigt som om du var hjemme i Danmark.

 – ”Det er på tide, at mobilselskaberne følger med efterspørgslen for data uden for Danmark, og tør tilbyde et produkt, der ikke fanger kunderne i en fælde hvor de køber 50 GB men kun må bruge 7 GB eller slet ingenting i EU. Hos os er det fuldstændig ligegyldigt, hvor i EU, du befinder dig med din data. Og når vi taler fri tale, så mener vi fri tale. Derfor tilbyder vi også, som de eneste på det private mobilmarked fri tale fra Danmark til hele EU. Det er unikt,” siger Kim Gervin, direktør i Duka.

Duka har ingen bindingsperiode på mobilabonnementerne.

Mere til historien

I forbindelse med EU-valget den 26. maj slår Duka til lyd for, at vælgerne også tager aktivt stilling til mobilvalget. Det handler om EU – og hvad du får på mobilen, når du bevæger dig frit.

Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Nye abonnementer inkluderer populære Apple-tjenester

Teleselskabet 3 tilbyder nu kendte Apple-tjenester sammen med mobilabonnementet.

(mere…)
Teleselskabet 3 teaser for nye og federe abonnementer

Torsdag lancerer teleselskabet 3 nye abonnementer, som ifølge dem selv bliver "endnu federe".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram