Nyt Samsung smartwatch er lækket

Samsung Galaxy Watch Active 2 er måske sluppet ud før tid. Se billedet her.

Samsung Galaxy Watch-Active 2
Samsung Galaxy Watch-Active 2

Sammen med Samsung Galaxy Note 10 i starten af august kommer sandsynligvis et eller flere smartwatches fra Samsung.

Ved Galaxy Note 9-lanceringen kom Samsung Galaxy Watch også. Samsungs smartur blev tilgængelig i forskellige varianter, men endte ret dårligt i anmeldelsen. Galaxy Watch var efterfølgerende til det (på daværende tidspunkt) to år gamle Samsung Gear S3.

Desværre var Galaxy Watch Annoncelink en uambitiøs efterfølger som på de fleste punkter var en genudgivelse af Gear S3. Det er ikke godt nok, når man vil konkurrere med Apple, der sidder hårdt på toppen af markedet for smartwatches.

Angiveligt kommer Samsung nu med et smartwatch, der rykker lidt mere end hvad vi så for et år siden.

Samsung Galaxy Watch Active 2 er navnet på et ur, der angiveligt kommer med detektering af fald og EKG, sådan som det kendes fra Apple Watch Series 4. Det ser også ud til, at Watch Active 2 får læderrem, skriver GSMarena.

Ifølge tidligere rygter kommer Watch Active 2 i størrelser på 40 og 44 millimeter. Det bliver tilgængelig i tre farver samt i Wi-Fi og 4G LTE (cellular) udgaver.

Billedet viser måske 4G LTE-varianten, da der er en rød ring omkring powerknappen. Apple har tidligere haft en rød markering på deres cellular-udgaver af Apple Watch.

Samsung har ikke kommenteret på rygterne.

En interessant detalje er datoen på uret. Denne viser ”5. august”. Det er to dage før Galaxy Note 10 eventen. Måske lister Samsung deres smartwatch ud ad bagdøren inden eventen, så uret ikke tager fokus fra den store lancering.

Hvad koster Samsung Galaxy Note 10?

SE OGSÅ: Se udvalget og prisen på Samsung smartwatch hos Call me Annoncelink

Mere til historien

I august vil Samsung også komme med et ledningsbaseret headset, der har aktiv støjreduktion. En ny trådløs oplader med 20 watt ventes også at se dages lys. Hidtil har Huaweis 15 watts trådløse oplader været en af de kraftigste.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
178 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram