Nyt Samsung smartwatch er lækket

142

Samsung Galaxy Watch Active 2 er måske sluppet ud før tid. Se billedet her.

Samsung Galaxy Watch-Active 2
Samsung Galaxy Watch-Active 2

Sammen med Samsung Galaxy Note 10 i starten af august kommer sandsynligvis et eller flere smartwatches fra Samsung.

Ved Galaxy Note 9-lanceringen kom Samsung Galaxy Watch også. Samsungs smartur blev tilgængelig i forskellige varianter, men endte ret dårligt i anmeldelsen. Galaxy Watch var efterfølgerende til det (på daværende tidspunkt) to år gamle Samsung Gear S3.

Desværre var Galaxy Watch %%%% en uambitiøs efterfølger som på de fleste punkter var en genudgivelse af Gear S3. Det er ikke godt nok, når man vil konkurrere med Apple, der sidder hårdt på toppen af markedet for smartwatches.

Angiveligt kommer Samsung nu med et smartwatch, der rykker lidt mere end hvad vi så for et år siden.

Samsung Galaxy Watch Active 2 er navnet på et ur, der angiveligt kommer med detektering af fald og EKG, sådan som det kendes fra Apple Watch Series 4. Det ser også ud til, at Watch Active 2 får læderrem, skriver GSMarena.

Ifølge tidligere rygter kommer Watch Active 2 i størrelser på 40 og 44 millimeter. Det bliver tilgængelig i tre farver samt i Wi-Fi og 4G LTE (cellular) udgaver.

Billedet viser måske 4G LTE-varianten, da der er en rød ring omkring powerknappen. Apple har tidligere haft en rød markering på deres cellular-udgaver af Apple Watch.

Samsung har ikke kommenteret på rygterne.

En interessant detalje er datoen på uret. Denne viser ”5. august”. Det er to dage før Galaxy Note 10 eventen. Måske lister Samsung deres smartwatch ud ad bagdøren inden eventen, så uret ikke tager fokus fra den store lancering.

Hvad koster Samsung Galaxy Note 10?

Mere til historien

I august vil Samsung også komme med et ledningsbaseret headset, der har aktiv støjreduktion. En ny trådløs oplader med 20 watt ventes også at se dages lys. Hidtil har Huaweis 15 watts trådløse oplader været en af de kraftigste.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
142 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer