Nyt Samsung smartwatch er lækket

Samsung Galaxy Watch Active 2 er måske sluppet ud før tid. Se billedet her.

Samsung Galaxy Watch-Active 2
Samsung Galaxy Watch-Active 2

Sammen med Samsung Galaxy Note 10 i starten af august kommer sandsynligvis et eller flere smartwatches fra Samsung.

Ved Galaxy Note 9-lanceringen kom Samsung Galaxy Watch også. Samsungs smartur blev tilgængelig i forskellige varianter, men endte ret dårligt i anmeldelsen. Galaxy Watch var efterfølgerende til det (på daværende tidspunkt) to år gamle Samsung Gear S3.

Desværre var Galaxy Watch Sponseret link en uambitiøs efterfølger som på de fleste punkter var en genudgivelse af Gear S3. Det er ikke godt nok, når man vil konkurrere med Apple, der sidder hårdt på toppen af markedet for smartwatches.

Angiveligt kommer Samsung nu med et smartwatch, der rykker lidt mere end hvad vi så for et år siden.

Samsung Galaxy Watch Active 2 er navnet på et ur, der angiveligt kommer med detektering af fald og EKG, sådan som det kendes fra Apple Watch Series 4. Det ser også ud til, at Watch Active 2 får læderrem, skriver GSMarena.

Ifølge tidligere rygter kommer Watch Active 2 i størrelser på 40 og 44 millimeter. Det bliver tilgængelig i tre farver samt i Wi-Fi og 4G LTE (cellular) udgaver.

Billedet viser måske 4G LTE-varianten, da der er en rød ring omkring powerknappen. Apple har tidligere haft en rød markering på deres cellular-udgaver af Apple Watch.

Samsung har ikke kommenteret på rygterne.

En interessant detalje er datoen på uret. Denne viser ”5. august”. Det er to dage før Galaxy Note 10 eventen. Måske lister Samsung deres smartwatch ud ad bagdøren inden eventen, så uret ikke tager fokus fra den store lancering.

Hvad koster Samsung Galaxy Note 10?

SE OGSÅ: Se udvalget og prisen på Samsung smartwatch hos Call me Sponseret link

Mere til historien

I august vil Samsung også komme med et ledningsbaseret headset, der har aktiv støjreduktion. En ny trådløs oplader med 20 watt ventes også at se dages lys. Hidtil har Huaweis 15 watts trådløse oplader været en af de kraftigste.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2 – læs detaljerne her

Et nyt high-end Apple Watch har set dagens lys. En af nyhederne er en 50 procents lysere skærm, men også en meget mørk skærm.

(mere…)
Apple Watch Series 9 - ny cool dobbelttryk-funktion

Her er nogle af nyhederne i Apple Watch Series 9. Dobbelt-tryk er en ny måde at betjene uret på.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
178 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram