Nyt Samsung smartwatch er lækket

Samsung Galaxy Watch Active 2 er måske sluppet ud før tid. Se billedet her.

Samsung Galaxy Watch-Active 2
Samsung Galaxy Watch-Active 2

Sammen med Samsung Galaxy Note 10 i starten af august kommer sandsynligvis et eller flere smartwatches fra Samsung.

Ved Galaxy Note 9-lanceringen kom Samsung Galaxy Watch også. Samsungs smartur blev tilgængelig i forskellige varianter, men endte ret dårligt i anmeldelsen. Galaxy Watch var efterfølgerende til det (på daværende tidspunkt) to år gamle Samsung Gear S3.

Desværre var Galaxy Watch Sponseret link en uambitiøs efterfølger som på de fleste punkter var en genudgivelse af Gear S3. Det er ikke godt nok, når man vil konkurrere med Apple, der sidder hårdt på toppen af markedet for smartwatches.

Angiveligt kommer Samsung nu med et smartwatch, der rykker lidt mere end hvad vi så for et år siden.

Samsung Galaxy Watch Active 2 er navnet på et ur, der angiveligt kommer med detektering af fald og EKG, sådan som det kendes fra Apple Watch Series 4. Det ser også ud til, at Watch Active 2 får læderrem, skriver GSMarena.

Ifølge tidligere rygter kommer Watch Active 2 i størrelser på 40 og 44 millimeter. Det bliver tilgængelig i tre farver samt i Wi-Fi og 4G LTE (cellular) udgaver.

Billedet viser måske 4G LTE-varianten, da der er en rød ring omkring powerknappen. Apple har tidligere haft en rød markering på deres cellular-udgaver af Apple Watch.

Samsung har ikke kommenteret på rygterne.

En interessant detalje er datoen på uret. Denne viser ”5. august”. Det er to dage før Galaxy Note 10 eventen. Måske lister Samsung deres smartwatch ud ad bagdøren inden eventen, så uret ikke tager fokus fra den store lancering.

Hvad koster Samsung Galaxy Note 10?

SE OGSÅ: Se udvalget og prisen på Samsung smartwatch hos Call me Sponseret link

Mere til historien

I august vil Samsung også komme med et ledningsbaseret headset, der har aktiv støjreduktion. En ny trådløs oplader med 20 watt ventes også at se dages lys. Hidtil har Huaweis 15 watts trådløse oplader været en af de kraftigste.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
178 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram