Ny Public beta af iOS 13 og iPadOS er klar

Så er anden betaversion af iOS 13 og iPadOS klar i public beta. Du kan også prøve iOS 13 og iPadOS før den lanceres til offentligheden. Se hvordan her.

iOS
iOS 13

Apple har frigivet deres anden public beta af iOS 13 og iPadOS. Det sker to uger efter, at de sendte den første public beta ud. Det skriver MacRumors.com.

iOS 13 løser video-problem

Public betaversionerne giver almindelige mennesker muligheden for at teste iOS 13 og iPadOS før den er klar til, at blive sendt ud til offentligheden i efteråret.

Lighederne mellem iOS 13 og iPadOS er mange, men der er nogle iPad-specifikke features som nye multitasking funktioner. Men generelt set så er de to styresystemer næsten identiske.

En af de absolut største nyheder i iOS 13 er Dark Mode, hvilket ændrer hele udseendet af styresystemet. Foto-applikationen har også fået en større overhaling, hvilket blandt andet gør det nemmere at genopleve minder med dage, måneder og år.

Det bliver også muligt, i iOS 13, at redigere billeder direkte i Foto-appen. På de nyeste iPhone-modeller bliver det desuden muligt, at justere Portræt-effekten.

iOS 13 siger farvel til disse iPhones og iPads

Det er uvist præcist, hvornår de endelige versioner af iOS 13 og iPadOS frigives til offentligheden, men det ventes at være i forbindelse med, at dette års iPhone-modeller sendes på markedet.

Du kan også blive betatester, hvis du ønsker dette.

Nu kan du prøve iOS 13 – Apple har udsendt public beta

Mere til historien

De public betatestere, der har skrevet sig op til Apples beta program modtager de kommende betaopdateringer, når de udsendes, som over-the-air opdateringer.

Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer. Og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram