Ny Public beta af iOS 13 og iPadOS er klar

Så er anden betaversion af iOS 13 og iPadOS klar i public beta. Du kan også prøve iOS 13 og iPadOS før den lanceres til offentligheden. Se hvordan her.

iOS
iOS 13

Apple har frigivet deres anden public beta af iOS 13 og iPadOS. Det sker to uger efter, at de sendte den første public beta ud. Det skriver MacRumors.com.

iOS 13 løser video-problem

Public betaversionerne giver almindelige mennesker muligheden for at teste iOS 13 og iPadOS før den er klar til, at blive sendt ud til offentligheden i efteråret.

Lighederne mellem iOS 13 og iPadOS er mange, men der er nogle iPad-specifikke features som nye multitasking funktioner. Men generelt set så er de to styresystemer næsten identiske.

En af de absolut største nyheder i iOS 13 er Dark Mode, hvilket ændrer hele udseendet af styresystemet. Foto-applikationen har også fået en større overhaling, hvilket blandt andet gør det nemmere at genopleve minder med dage, måneder og år.

Det bliver også muligt, i iOS 13, at redigere billeder direkte i Foto-appen. På de nyeste iPhone-modeller bliver det desuden muligt, at justere Portræt-effekten.

iOS 13 siger farvel til disse iPhones og iPads

Det er uvist præcist, hvornår de endelige versioner af iOS 13 og iPadOS frigives til offentligheden, men det ventes at være i forbindelse med, at dette års iPhone-modeller sendes på markedet.

Du kan også blive betatester, hvis du ønsker dette.

Nu kan du prøve iOS 13 – Apple har udsendt public beta

Mere til historien

De public betatestere, der har skrevet sig op til Apples beta program modtager de kommende betaopdateringer, når de udsendes, som over-the-air opdateringer.

HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

(mere…)
Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram