Ny Public beta af iOS 13 og iPadOS er klar

8

Så er anden betaversion af iOS 13 og iPadOS klar i public beta. Du kan også prøve iOS 13 og iPadOS før den lanceres til offentligheden. Se hvordan her.

iOS
iOS 13

Apple har frigivet deres anden public beta af iOS 13 og iPadOS. Det sker to uger efter, at de sendte den første public beta ud. Det skriver MacRumors.com.

iOS 13 løser video-problem

Public betaversionerne giver almindelige mennesker muligheden for at teste iOS 13 og iPadOS før den er klar til, at blive sendt ud til offentligheden i efteråret.

Lighederne mellem iOS 13 og iPadOS er mange, men der er nogle iPad-specifikke features som nye multitasking funktioner. Men generelt set så er de to styresystemer næsten identiske.

En af de absolut største nyheder i iOS 13 er Dark Mode, hvilket ændrer hele udseendet af styresystemet. Foto-applikationen har også fået en større overhaling, hvilket blandt andet gør det nemmere at genopleve minder med dage, måneder og år.

Det bliver også muligt, i iOS 13, at redigere billeder direkte i Foto-appen. På de nyeste iPhone-modeller bliver det desuden muligt, at justere Portræt-effekten.

iOS 13 siger farvel til disse iPhones og iPads

Det er uvist præcist, hvornår de endelige versioner af iOS 13 og iPadOS frigives til offentligheden, men det ventes at være i forbindelse med, at dette års iPhone-modeller sendes på markedet.

Du kan også blive betatester, hvis du ønsker dette.

Nu kan du prøve iOS 13 – Apple har udsendt public beta

Mere til historien

De public betatestere, der har skrevet sig op til Apples beta program modtager de kommende betaopdateringer, når de udsendes, som over-the-air opdateringer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer