iPhone X-brugernes loyalitet er begrænset

12

Nye tal fra det amerikanske marked viser, at iPhone X-brugere ikke er ligeså loyale, som Apples kunder normalt har været.

iPhone X
iPhone X (Foto: Apple)

Gennem årene har Apples kunder været nogle af de mest loyale teknologikunder, der findes i verden. Med det menes, at de oftest har købt en nyere iPhone-model, når det har været tiden for dem at skifte telefon.

iPhone får 5G i 2020

Men det ser nu ud til at have ændret sig lidt.

En rapport fra BankMyCell viser, at loyaliteten fra iPhone-brugere er faldende. BankMyCell er en hjemmeside, som kan fortælle brugerne hvor de kan få mest for den brugte smartphone, når de køber en ny.

Rapporten er lavet ud fra data fra BankMyCells 38.000 brugere i perioden oktober 2018 til juni 2019.

I juni skiftede 18,1 procent en iPhone ud med en Samsung-model. Det var det højeste antal i perioden. Mens ”kun” 7,7 procent skiftede fra en Samsung Galaxy S9 til en iPhone. Samlet set blev 92,3 procent af Android-brugerne på Android-platformen. Det skriver Cnet.com.

Der var 26 procent af alle iPhone X-brugere, der skiftede til en anden telefon end en iPhone.

Apple vil atter vækste – klar med fire iPhones i 2020

Tallene er fra amerikanske brugere og udelukkende ved teleselskaberne, hvor man får penge for at skifte. Årsagen kan også være, at teleselskaberne har kørt kampagner, som har gjort det rentabelt at prøve et andet smartphone-mærke.

I Danmark har Apple en stor del af markedet, hvilket også ses på vores hitlister over månedens salg, hvor Apple ofte har flere modeller på listerne hos hver af de fire store teleselskaber.

iPhone Xr (2019) på vej i flere farver end sidste år

Samlet set er Apple den tredjestørste smartphoneproducent på verdensplan.

Mere til historien

Analysefirmaet estimerer, ifølge Cnet, at salget af smartphones generelt falder med 68 millioner enheder i 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer