iPhone får 5G i 2020

102

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo forventer, at Apples flagskibsmodel vil komme med 5G-understøttelse i 2020, mens de øvrige modeller først får i 2021.

iPhone X
iPhone X (Foto: Apple)

Gennem årene har der været mange skriverier om iPhones, som understøtter 5G-netværket. Det har heddet sig, at Apple ville være klar i 2020 med den første og nogle har endda nævnt 2021.

Apple selv har ikke tidligere meldt noget officielt ud – og det har de fortsat ikke.

Men nu har Apple analytikeren Ming-Chi Kuo forudsagt, at det kun bliver flagskibsmodellen i 2020, der vil understøtte 5G. Ligesom han mener, at det vil formentlig være Qualcomm, som bliver leverandør af 5G-modems til Apple. Dette grundet deres nylige enigheder omkring komponenter.

Apple er klar med en 5G iPhone i 2020

iPhone-modellerne i 2021 vil alle understøtte 5G-netværket, forlyder det i samme rapport. Det skriver Pocketnow.com.

Det betyder altså også, at vi, præcis som tidligere rygter har forudsagt, ikke skal forvente at dette års iPhone-modeller vil understøtte 5G-netværket. Dermed er Apple bagud i forhold til flere af Android-producenter, som allerede nu har lanceret smartphone-modeller, der understøtter 5G.

På nuværende tidspunkt er det dog heller ikke alle lande, som har etableret et 5G-netværk. Eksempelvis har vi i Danmark endnu ikke åbnet op for 5G-netværket.

TDC har tidligere oplyst, at de i løbet af sommeren 2019 vil åbne op for pilottest af 5G til udvalgte kunder. Mens det indenfor udgangen af 2020 forventes at være udrullet i hele landet.

5G i hele Danmark inden udgangen af 2020

Mere til historien

Apple introducerede i 2015 3D Touch. Nu ser det ud til, at det droppes på de kommende iPhones. Apple vil i stedet rulle softwarebaseret 3D Touch ud til alle iPhones, som understøtter iOS 13.

Læs også:
iOS 13 siger farvel til disse iPhones og iPads

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
102 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer