iPhone får 5G i 2020

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo forventer, at Apples flagskibsmodel vil komme med 5G-understøttelse i 2020, mens de øvrige modeller først får i 2021.

iPhone X
iPhone X (Foto: Apple)

Gennem årene har der været mange skriverier om iPhones, som understøtter 5G-netværket. Det har heddet sig, at Apple ville være klar i 2020 med den første og nogle har endda nævnt 2021.

Apple selv har ikke tidligere meldt noget officielt ud – og det har de fortsat ikke.

Men nu har Apple analytikeren Ming-Chi Kuo forudsagt, at det kun bliver flagskibsmodellen i 2020, der vil understøtte 5G. Ligesom han mener, at det vil formentlig være Qualcomm, som bliver leverandør af 5G-modems til Apple. Dette grundet deres nylige enigheder omkring komponenter.

Apple er klar med en 5G iPhone i 2020

iPhone-modellerne i 2021 vil alle understøtte 5G-netværket, forlyder det i samme rapport. Det skriver Pocketnow.com.

Det betyder altså også, at vi, præcis som tidligere rygter har forudsagt, ikke skal forvente at dette års iPhone-modeller vil understøtte 5G-netværket. Dermed er Apple bagud i forhold til flere af Android-producenter, som allerede nu har lanceret smartphone-modeller, der understøtter 5G.

På nuværende tidspunkt er det dog heller ikke alle lande, som har etableret et 5G-netværk. Eksempelvis har vi i Danmark endnu ikke åbnet op for 5G-netværket.

TDC har tidligere oplyst, at de i løbet af sommeren 2019 vil åbne op for pilottest af 5G til udvalgte kunder. Mens det indenfor udgangen af 2020 forventes at være udrullet i hele landet.

5G i hele Danmark inden udgangen af 2020

Mere til historien

Apple introducerede i 2015 3D Touch. Nu ser det ud til, at det droppes på de kommende iPhones. Apple vil i stedet rulle softwarebaseret 3D Touch ud til alle iPhones, som understøtter iOS 13.

Læs også:
iOS 13 siger farvel til disse iPhones og iPads

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
114 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram