Hold dig updatet om mobilverdenen i sommerferien

Ferietiden er over os, og det meste af Danmark. Men vi forsøger at holde dig opdateret på de seneste mobilnyheder bedst muligt, selvom vi er ferieramt.

Sol, vand og sommer - bølgebrus (Foto: Pixabay.com)
Sol, vand og sommer – så er der sommerferie (Foto: Pixabay.com)

Sommerferien har ramt Danmark. Vi er netop nu i gang med det, der engang var kendt som ”industriferien”. Derfor vil du måske også opleve, at der sker lidt mindre på MereMobil.dk.

Men vi gør, hvad vi kan for at holde dig opdateret på de seneste mobilnyheder.

Er du ferieramt, så kan du også altid smugkigge på vores mobilsite.

Oplever du nogle stille dage på siden, så er det altså blot fordi vi også er ferieramt. Heldigvis er juli også sjældent den måned, hvor der sker mest.

Mobilbranchen var engang helt på pause sommeren over, men sådan er det ikke længere. Og kommer der nogle rigtig spændende nyheder, så satser vi bestemt også på, at du kan læse dem her.

Husk også at lytte til vores tech-podcast hen over sommeren. Du finder den via Spotify, Apple Podcasts, Android og her på websiten.

I 2017 var en af de helt store nyheder i sommerferien, at mobilspillet Pokémon Go blev frigivet. Det virker ikke til, at dette års spil Harry Potter Wizards Unite har ramt helt den samme hype.

Harry Potter-feberen raser på mobilen og Danmark er ramt

Skal du til udlandet så husk, at undersøge hvilke roamingmuligheder du har, hvis du påtænker mobilen skal bruges. Mange selskaber har en begrænset mængde data med i abonnementerne og når dette er brugt, så kan det blive virkelig dyrt.

Rigtig god sommer til jer alle.

Vh. John G, Lene og resten af holdet 

Danskerne vil ikke undvære Wi-Fi på ferien

Mere til historien

Husk i øvrigt også, hvis du ikke allerede nu modtager vores nyhedsbrev, så kan du tilmelde dig dette her. Også her kan der være lidt stille de kommende uger.

Læs også:
– GUIDE: Så mange megabytes bruger du fra datapakken

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram