Harry Potter-feberen raser på mobilen og Danmark er ramt

Det er tre år siden, at Pokémon Go kom til Danmark. Spillet var uhyre populært. Nu er Harry Potter Wizards Unite klar til at blive sommerens dille.

Harry Potter Wizards Unite
Harry Potter Wizards Unite

Harry Potter har svunget tryllestaven og håber nu, at spillet Harry Potter: Wizards Unite bliver denne sommers dille, når det kommer til mobilspil.

Spillet minder om ”Pokémon Go”, der hittede i stor stil i sommeren 2016. Dette er netop nu et af de mest downloadede mobilspil i Danmark. Ligesom med Pokémon Go er det også Niantic, som står bag det nye Harry Potter spil.

Pokémon Go er endelig kommet til Danmark

Harry Potter: Wizards Unite gør brug af Augmented Reality (AR). Derfor skal du heller ikke undre dig, hvis du i løbet af sommeren ser nogle meget fokuserede personer, der samles på pladser, parker og lignende med hovedet helt nede i mobilen.

Harry Potter: Wizards Unite er netop frigivet på dansk.

Så er du ikke allerede sprunget på den nye ”dille”, er det værd at prøve. Man kæmper mod forskellige væsner, som man møder i spillet.

Er du i forvejen vild med Harry Potters univers vil du elske det nye mobilspil. Det er også de væsner, der gør det mest minder dig om Harry Potter. Ellers er der utroligt mange ligneder med Pokémon Go.

Harry Potter Wizards Unite
Harry Potter Wizards Unite

Sådan belaster Pokémon Go mobilnetværkene

Du kan vælge om du ønsker, at være en professor fra Hogwarts, en magizoolog eller en auror. Det er muligt at skifte mellem professionerne undervejs, hvilket også giver forskellige spiloplevelser.

Du kan downloade Harry Potter Wizards Unite gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Det er spændende om, der ligesom med Pokémon Go, også vil blive afholdt dage, hvor en masse mødes og altså spiller sammen. Pokémon Go endte med at udgøre en hel community, hvor folk altså mødtes til events, hvor det var muligt at få sjældne Pokémons.

Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Nu skal du finde el-appen frem igen! Strømprisen er på det højeste niveau i år

I efteråret 2022 blev det for alvor populært at følge el-priserne på apps. Nu er det igen relevant. Strømprisen har nået det højeste niveau i år.

(mere…)
Rejsebillet-appen er forsinket

Appen Rejsebillet skulle have været frigivet tilbage i marts, men firmaet bag Rejsekort har stadig ikke appen klar.

(mere…)
Pas på falske Threads apps! Threads er ikke klar i Danmark

SVINDEL: Er du blevet interesseret i den nye Threads-app, som er blevet så populær, så pas på hvad du downloader.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram