Harry Potter-feberen raser på mobilen og Danmark er ramt

Det er tre år siden, at Pokémon Go kom til Danmark. Spillet var uhyre populært. Nu er Harry Potter Wizards Unite klar til at blive sommerens dille.

Harry Potter Wizards Unite
Harry Potter Wizards Unite

Harry Potter har svunget tryllestaven og håber nu, at spillet Harry Potter: Wizards Unite bliver denne sommers dille, når det kommer til mobilspil.

Spillet minder om ”Pokémon Go”, der hittede i stor stil i sommeren 2016. Dette er netop nu et af de mest downloadede mobilspil i Danmark. Ligesom med Pokémon Go er det også Niantic, som står bag det nye Harry Potter spil.

Pokémon Go er endelig kommet til Danmark

Harry Potter: Wizards Unite gør brug af Augmented Reality (AR). Derfor skal du heller ikke undre dig, hvis du i løbet af sommeren ser nogle meget fokuserede personer, der samles på pladser, parker og lignende med hovedet helt nede i mobilen.

Harry Potter: Wizards Unite er netop frigivet på dansk.

Så er du ikke allerede sprunget på den nye ”dille”, er det værd at prøve. Man kæmper mod forskellige væsner, som man møder i spillet.

Er du i forvejen vild med Harry Potters univers vil du elske det nye mobilspil. Det er også de væsner, der gør det mest minder dig om Harry Potter. Ellers er der utroligt mange ligneder med Pokémon Go.

Harry Potter Wizards Unite
Harry Potter Wizards Unite

Sådan belaster Pokémon Go mobilnetværkene

Du kan vælge om du ønsker, at være en professor fra Hogwarts, en magizoolog eller en auror. Det er muligt at skifte mellem professionerne undervejs, hvilket også giver forskellige spiloplevelser.

Du kan downloade Harry Potter Wizards Unite gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Det er spændende om, der ligesom med Pokémon Go, også vil blive afholdt dage, hvor en masse mødes og altså spiller sammen. Pokémon Go endte med at udgøre en hel community, hvor folk altså mødtes til events, hvor det var muligt at få sjældne Pokémons.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram