Kæmpe Pokémon Go-event til Danmark

Fisketorvet i København bliver i oktober rammen om et kæmpe Pokémon Go event, som gør det muligt at fange sjældne Pokémons, der normalt ikke kan findes herhjemme.

Pokémon Go (Credit: Nintendo)

Pokémon Go (Credit: Nintendo)

Pokémon Go var den helt store dille sidste sommer. Siden er der blevet mere stille om den ellers enormt populære applikation, der gjorde brug af Augmented Reality og fik mobilspillere ud i virkeligheden.

 – Pokémon Go – hvad blev der af dille? (1 år efter)

Men der er stadigvæk mange, som spiller Pokémon Go. Og mødes til store events. Det store tech-medie TechCrunch skriver, at et kæmpe Pokémon Go-event er på vej til Danmark. Helt præcis finder det sted i Fisketorvet i København lørdag den 7. oktober 2017.

Til eventen vil det være muligt for de mange fans, at fange sjældne Pokémons, som ellers ikke er tilgængelige i Danmark. De vil desuden kunne få et særligt æg og modtage en eksklusiv belønning.

Eventen hedder ”Pokémon Go Safari Zone” og vil foruden i København også komme til seks andre lokaliteter i Europa. De øvrige lokaliteter i Europa er Prag, Stockholm, Amstelveen, Oberhausen, Paris og Barcelona.

Det var meningen, at eventen skulle have fundet sted tidligere, men Niantic udskød dette grundet frygt for servernedbrud. Dette oplevede de nemlig ved et lignende event i Chicago. Her kunne størstedelen af de omkring 20.000 fremmødte ikke spille med. Hvilket gav et kæmpe ramaskrig, da mange var rejst langt for at deltage i dette arrangement.

 – Pokémon Go har krydset endnu en milepæl

Niantic har ikke meldt ud, hvad de vil gøre for at forhindre et lignende nedbrud. Men vi håber ikke, at de europæiske events bliver ramt af nogen former for problemer.

Mere til historien

Problemerne ved eventen i Chicago endte med, at de berørte Pokémon-jægere fik 100 dollar i Pokémon Go-valuta hver. Men Niantic har ikke undgået søgsmål for tabte rejseomkostninger.

Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram