Kæmpe Pokémon Go-event til Danmark

7

Fisketorvet i København bliver i oktober rammen om et kæmpe Pokémon Go event, som gør det muligt at fange sjældne Pokémons, der normalt ikke kan findes herhjemme.

Pokémon Go (Credit: Nintendo)
Pokémon Go (Credit: Nintendo)

Pokémon Go var den helt store dille sidste sommer. Siden er der blevet mere stille om den ellers enormt populære applikation, der gjorde brug af Augmented Reality og fik mobilspillere ud i virkeligheden.

 – Pokémon Go – hvad blev der af dille? (1 år efter)

Men der er stadigvæk mange, som spiller Pokémon Go. Og mødes til store events. Det store tech-medie TechCrunch skriver, at et kæmpe Pokémon Go-event er på vej til Danmark. Helt præcis finder det sted i Fisketorvet i København lørdag den 7. oktober 2017.

Til eventen vil det være muligt for de mange fans, at fange sjældne Pokémons, som ellers ikke er tilgængelige i Danmark. De vil desuden kunne få et særligt æg og modtage en eksklusiv belønning.

Eventen hedder ”Pokémon Go Safari Zone” og vil foruden i København også komme til seks andre lokaliteter i Europa. De øvrige lokaliteter i Europa er Prag, Stockholm, Amstelveen, Oberhausen, Paris og Barcelona.

Det var meningen, at eventen skulle have fundet sted tidligere, men Niantic udskød dette grundet frygt for servernedbrud. Dette oplevede de nemlig ved et lignende event i Chicago. Her kunne størstedelen af de omkring 20.000 fremmødte ikke spille med. Hvilket gav et kæmpe ramaskrig, da mange var rejst langt for at deltage i dette arrangement.

 – Pokémon Go har krydset endnu en milepæl

Niantic har ikke meldt ud, hvad de vil gøre for at forhindre et lignende nedbrud. Men vi håber ikke, at de europæiske events bliver ramt af nogen former for problemer.

Mere til historien

Problemerne ved eventen i Chicago endte med, at de berørte Pokémon-jægere fik 100 dollar i Pokémon Go-valuta hver. Men Niantic har ikke undgået søgsmål for tabte rejseomkostninger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer