Pokémon Go har krydset endnu en milepæl

Niantic, selskabet bag Pokémon Go, er i gang med at dække op til spillets et-års fødselsdag.

Du har sikkert opdaget det, men du er ikke alene – slet ikke. Pokémon Go har nemlig passeret endnu en milepæl i dets korte livs historie.

Smartphone-spillet, som blev lanceret 6. juli sidste år, galoperede forbi 500 millioner downloads i september, og har nu passeret vilde 750 millioner downloads.

Niantic, selskabet bag det utroligt populære spil, og dets topchef, John Hanke, siger ifølge Gsmarena.com, at den massive succes skal tildeles det globale træner-samfund.

Klar til fest

Med godt tre uger til årsdagen for lanceringen er Niantic i fuld sving med at gøre klar til en fejring af spillet.

Blandt andet er der planer om en række in-game aktiviteter, men der vil også være festligholdelse i den virkelige verden.

– Som en del af den første årsdag, vil vi blandt andet give spillere rundt om i verden mulighed for at nyde noget ekstra sjov inde i spillet, være sammen med venner og trænere ved begivenheder i den virkelige verden, siger John Hanke ifølge Gsmarena.com.

Mere til historien

Vil du vide mere om Niantics planer for Pokémon Go’s et-års dag, så klik her

Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram