Facebook, Instagram og Messenger ramt af problemer

2

Facebook oplyser, at der er nogle brugere, som oplever problemer med at uploade og sende billeder, videoer og andre filer på Facebook, Instagram og Messenger.

Billeder og andre mediefiler har hos mange problemer med, at blive vist i Messenger, samt på Facebook, Instagram og WhatsApp (Foto: MereMobil.dk)
Billeder og andre mediefiler har hos mange problemer med, at blive vist i Messenger, samt på Facebook, Instagram og WhatsApp (Foto: MereMobil.dk)

Facebook har problemer med at loade billeder, video og andre data på tværs af deres applikationer i dag. Ligesom nogle brugere har problemer med at loade billeder i nyhedsoversigten på Facebook, samt i Stories på Instagram. Det oplyser Facebook selv i et opslag på Twitter.

Dermed er det altså generelt mange mediefiler, som er påvirket af disse problemer.

Facebook oplyser, at de er klar over problemerne og arbejder på, at få løst disse så applikationerne virker, som normalt hurtigst muligt.

Messenger kommer måske tilbage i Facebook-appen

Problemerne påvirker ikke alle billeder, da mange fortsat loades, mens andre blot er ”en tom firkant”.

Hjemmesiden downdetector.com beskriver problemerne, som værende rundt i verden, men særligt dele i Europa og Amerika er ramt. Her har en række brugere af de forskellige applikationer nemlig rapporteret problemerne. Det skriver Reuters.com.

Sådan fortryder du beskeder på Facebook Messenger

Problemerne gælder også WhatsApp applikationen.

Mere til historien

Facebook oplevede en af deres ”længste” nedetider i marts måned, hvor nogle brugere rundt i verden havde problemer med at tilgå Facebook, Instagram og WhatsApp i mere end 24 timer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer