Facebook, Instagram og Messenger ramt af problemer

Facebook oplyser, at der er nogle brugere, som oplever problemer med at uploade og sende billeder, videoer og andre filer på Facebook, Instagram og Messenger.

Billeder og andre mediefiler har hos mange problemer med, at blive vist i Messenger, samt på Facebook, Instagram og WhatsApp (Foto: MereMobil.dk)
Billeder og andre mediefiler har hos mange problemer med, at blive vist i Messenger, samt på Facebook, Instagram og WhatsApp (Foto: MereMobil.dk)

Facebook har problemer med at loade billeder, video og andre data på tværs af deres applikationer i dag. Ligesom nogle brugere har problemer med at loade billeder i nyhedsoversigten på Facebook, samt i Stories på Instagram. Det oplyser Facebook selv i et opslag på Twitter.

Dermed er det altså generelt mange mediefiler, som er påvirket af disse problemer.

Facebook oplyser, at de er klar over problemerne og arbejder på, at få løst disse så applikationerne virker, som normalt hurtigst muligt.

Messenger kommer måske tilbage i Facebook-appen

Problemerne påvirker ikke alle billeder, da mange fortsat loades, mens andre blot er ”en tom firkant”.

Hjemmesiden downdetector.com beskriver problemerne, som værende rundt i verden, men særligt dele i Europa og Amerika er ramt. Her har en række brugere af de forskellige applikationer nemlig rapporteret problemerne. Det skriver Reuters.com.

Sådan fortryder du beskeder på Facebook Messenger

Problemerne gælder også WhatsApp applikationen.

Mere til historien

Facebook oplevede en af deres ”længste” nedetider i marts måned, hvor nogle brugere rundt i verden havde problemer med at tilgå Facebook, Instagram og WhatsApp i mere end 24 timer.

Facebook-ejer dropper ikke Europa

Truslen om, at det måske snart var slut med Facebook og Instagram i Europa er manet til jorden.

(mere…)
Instragram og Facebook i fare for europæiske brugere

Mark Zuckerberg truer netop nu med at lukke for Facebook og Instagram i Europa. Tomme trusler?

(mere…)
Facebook oplever for første gang fald i antal af brugere

For første gang oplevede Facebook i sidste kvartal en nedgang i antallet af daglige brugere. Det kom frem i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet.

(mere…)
Google og Facebook får milliard-bøder

Det franske datatilsyn mener, at det skal være lettere at sige nej til cookies. Derfor har de udstedt bøder til Facebook og Google. 

(mere…)
Nej! Facebook viser ikke kun opslag fra de samme venner

TIP: Et svindelopslag er igen i omløb. Det påstås, at du kun ser opslag fra de samme 25 venner på Facebook. Det er en 'hoax' - altså svindel.

(mere…)
Meta er det nye navn til Facebook-selskabet

Facebook fortsætter med at hedde Facebook, men det bagvedliggende selskab skifter navn til Meta, Inc.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram