Facebook, Instagram og Messenger ramt af problemer

Facebook oplyser, at der er nogle brugere, som oplever problemer med at uploade og sende billeder, videoer og andre filer på Facebook, Instagram og Messenger.

Billeder og andre mediefiler har hos mange problemer med, at blive vist i Messenger, samt på Facebook, Instagram og WhatsApp (Foto: MereMobil.dk)
Billeder og andre mediefiler har hos mange problemer med, at blive vist i Messenger, samt på Facebook, Instagram og WhatsApp (Foto: MereMobil.dk)

Facebook har problemer med at loade billeder, video og andre data på tværs af deres applikationer i dag. Ligesom nogle brugere har problemer med at loade billeder i nyhedsoversigten på Facebook, samt i Stories på Instagram. Det oplyser Facebook selv i et opslag på Twitter.

Dermed er det altså generelt mange mediefiler, som er påvirket af disse problemer.

Facebook oplyser, at de er klar over problemerne og arbejder på, at få løst disse så applikationerne virker, som normalt hurtigst muligt.

Messenger kommer måske tilbage i Facebook-appen

Problemerne påvirker ikke alle billeder, da mange fortsat loades, mens andre blot er ”en tom firkant”.

Hjemmesiden downdetector.com beskriver problemerne, som værende rundt i verden, men særligt dele i Europa og Amerika er ramt. Her har en række brugere af de forskellige applikationer nemlig rapporteret problemerne. Det skriver Reuters.com.

Sådan fortryder du beskeder på Facebook Messenger

Problemerne gælder også WhatsApp applikationen.

Mere til historien

Facebook oplevede en af deres ”længste” nedetider i marts måned, hvor nogle brugere rundt i verden havde problemer med at tilgå Facebook, Instagram og WhatsApp i mere end 24 timer.

Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Så dyrt er Facebook uden reklamer

Facebook er klar et abonnement, hvor du kan bruge platformen uden målrettede reklamer. Men det koster...

(mere…)
Nu skal du STOPPE med at dele denne tekst på Facebook

Et falsk kædebrev er i omløb i Facebook. Du skal IKKE dele teksten. Læs her hvorfor.

(mere…)
Google og Meta får kort frist i cookies-sag

Digitaliseringsstyrelsen mener, at techgiganterne Metas og Googles brug af cookies er mangelfuld. Det er Meta ikke nødvendigvis enig i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram