Facebook, Instagram og Messenger ramt af problemer

Facebook oplyser, at der er nogle brugere, som oplever problemer med at uploade og sende billeder, videoer og andre filer på Facebook, Instagram og Messenger.

Billeder og andre mediefiler har hos mange problemer med, at blive vist i Messenger, samt på Facebook, Instagram og WhatsApp (Foto: MereMobil.dk)
Billeder og andre mediefiler har hos mange problemer med, at blive vist i Messenger, samt på Facebook, Instagram og WhatsApp (Foto: MereMobil.dk)

Facebook har problemer med at loade billeder, video og andre data på tværs af deres applikationer i dag. Ligesom nogle brugere har problemer med at loade billeder i nyhedsoversigten på Facebook, samt i Stories på Instagram. Det oplyser Facebook selv i et opslag på Twitter.

Dermed er det altså generelt mange mediefiler, som er påvirket af disse problemer.

Facebook oplyser, at de er klar over problemerne og arbejder på, at få løst disse så applikationerne virker, som normalt hurtigst muligt.

Messenger kommer måske tilbage i Facebook-appen

Problemerne påvirker ikke alle billeder, da mange fortsat loades, mens andre blot er ”en tom firkant”.

Hjemmesiden downdetector.com beskriver problemerne, som værende rundt i verden, men særligt dele i Europa og Amerika er ramt. Her har en række brugere af de forskellige applikationer nemlig rapporteret problemerne. Det skriver Reuters.com.

Sådan fortryder du beskeder på Facebook Messenger

Problemerne gælder også WhatsApp applikationen.

Mere til historien

Facebook oplevede en af deres ”længste” nedetider i marts måned, hvor nogle brugere rundt i verden havde problemer med at tilgå Facebook, Instagram og WhatsApp i mere end 24 timer.

Facebook-ejer får rekordbøde for at sende data til USA

Nej, Meta ! I må IKKE sende vores data til USA.

(mere…)
Useriøst Facebook! Er I virkelig så ligeglade?

Din Facebook-konto er hacket og du har mistet kontakten til dine venner. Hvad gør du? Intet! Facebook-ejeren er ligeglad.

(mere…)
Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
Stor ændring på vej til Facebook

Inden længe vender en kærkommen funktion tilbage til Facebook-appen. ...måske for at presse Snapchat.

(mere…)
Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram