Apple har opdateret deres MacBook-lineup

Apples MacBook Air og MacBook Pro er blevet opdateret. Den almindelige MacBook uden TouchBar er udgået fra Apples sortiment.

Opdateret MacBook Air 2019 (Foto: Apple)
Opdateret MacBook Air 2019 (Foto: Apple)

Apples lette MacBook Air har fået en opdatering inden studiestart. MacBook Air har nu True Tone indbygget i skærmen.

Basismodellen af MacBook Pro har nu fået en Touch Bar og Touch ID. Det betyder at alle MacBook Pro nu er med Touch Bar.

Apple dropper måske deres trælse tastatur

Den almindelige 13 tommer MacBook Pro basismodel har også fået opdateret processoren, som nu er en 8. generations quad-core.

Skærmen er ligeledes blevet opdateret på basismodellen som nu også understøtter True Tone.

En anden nyhed er, at den almindelige MacBook fra 2015 nu er udgået af sortimentet. Det betyder at MacBook sortimentet, nu kun består af en Air og en Pro model.

MacBook 2015 gjorde sig speciel på flere måder. Blandt andet ved at den kun havde to porte. Nemlig et jackstik og en USB-C port. Det gjorde opladning og dataoverførsel, til et problem med kun indgang.

Prisfald på lagringsplads

Prisen for lagring i Macs er faldet. Eksempelvis koster en opgradering fra 1 TB SSD til 4 TB SSD i iMac Pro, nu 10.320 kroner, mod 20.640 kroner tilbage i april.

Apple tilbagekalder MacBook Pro-enheder med batterifejl

Det er hele Mac-linjen som har fået en nedskæring i prisen for mere lagring.

Prisen på de opdaterede MacBooks er faldet en smule. MacBook Air kan købes 9.999 kroner mens MacBook Pro kan købes fra 11.779 kroner.

Mere til historien

MacBook Air fik en opdatering i starten af 2019, og nu følger endnu en opdatering. Her kan du læse anmeldelsen af MacBook Air early 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram