200 mobiler tabt eller glemt på Roskilde Festival

Roskilde Festival 2019 er slut og ind er leveret et hav af hittegods, hvilket inkluderer omkring 200 mobiltelefoner.

Dette års Roskilde Festival er slut. Men ikke alle gæsterne huskede, at få deres mobiltelefoner med hjem. En del mobiler er nemlig blevet indleveret på politistationen i Roskilde. Det skriver EB.dk.

Det er ikke kun mobiltelefoner, at festivalgæsterne har glemt. Smykker, powerbanks, nøgler og meget andet er også at finde. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Datarekord sat på Roskilde Festival

-”Vi håber på, at rigtigt mange festivalgængere vil henvende sig til os om deres glemte ting, så vi hurtigst muligt får udleveret effekterne,” siger kommunikationsmedarbejder Camilla Schouw Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politi i pressemeddelelsen.

Har man glemt eller tabt noget på Roskilde Festival, som ikke er dukket op, så anbefaler Midt- og Vestsjællands Politi, at man henvender sig via mail og evt. vedhæfter et billede, en god beskrivelse, serienummer, mærke, model osv. i mailen. Dette kan give en hurtigere sagsbehandling.

Ny teknologitest på Roskilde Festival gavner snart flere kunder

-”Vi har selvfølgelig også fået rigtigt mange effekter, hvor der allerede er navn på, så vi selv kan finde ejeren. Efterhånden som disse registreres, vil ejeren få besked i sin e-boks. Det samme gælder telefoner med imei-numre,” siger Camilla Schouw Broholm til DR.

Mere til historien

Har man mistet nøgler eller briller, så skal man møde personligt op på politistationen. Her vil det være muligt at gennemse indleverede effekter.

Datarekord sat på Roskilde Festival

Der har aldrig tidligere været brugt så meget data på én dag, som brugerne af 3’s netværk gjorde torsdag. Se hvor meget data, der røg gennem netværket her.

(mere…)
Festival-gæster kæmper for at holde strøm på mobilen

Hvis du alligevel søger ly for regnen så kan du søge mod teleselskabet 3's hurtig-opladere. Næsten hver tredje har problemer med opladning af deres mobil.

(mere…)
3 tager forskud på 5G med test af Massive MIMO

På Roskilde Festival tester 3 og netværksleverandøren Huawei de nyeste 4,5/5G teknologier, der giver gæsterne bedre forbindelser. Læs mere om Massive MIMO.

(mere…)
3’s kunder har sat ny datarekord på Roskilde Festival

Mobilkunderne hos teleselskabet 3 bruger data, som aldrig før, på Roskilde Festival 2017 – og iPhone fører i dataforbrug. Se de vilde tal her.

(mere…)
Spring køen over til mad og øl på Roskilde Festival med ny app

Står du på Roskilde Festival og er sulten eller tørstig, og gider du ikke at stå i kø, kan du klare bestillingen via en ny app.

(mere…)
Så vildt er mobilnettet på Roskilde Festival

WEB-TV: Mobilnettet er rigtigt vildt på Roskilde Festival. Kom med tæt på det nyeste tiltag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram