200 mobiler tabt eller glemt på Roskilde Festival

3

Roskilde Festival 2019 er slut og ind er leveret et hav af hittegods, hvilket inkluderer omkring 200 mobiltelefoner.

Dette års Roskilde Festival er slut. Men ikke alle gæsterne huskede, at få deres mobiltelefoner med hjem. En del mobiler er nemlig blevet indleveret på politistationen i Roskilde. Det skriver EB.dk.

Det er ikke kun mobiltelefoner, at festivalgæsterne har glemt. Smykker, powerbanks, nøgler og meget andet er også at finde. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Datarekord sat på Roskilde Festival

-”Vi håber på, at rigtigt mange festivalgængere vil henvende sig til os om deres glemte ting, så vi hurtigst muligt får udleveret effekterne,” siger kommunikationsmedarbejder Camilla Schouw Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politi i pressemeddelelsen.

Har man glemt eller tabt noget på Roskilde Festival, som ikke er dukket op, så anbefaler Midt- og Vestsjællands Politi, at man henvender sig via mail og evt. vedhæfter et billede, en god beskrivelse, serienummer, mærke, model osv. i mailen. Dette kan give en hurtigere sagsbehandling.

Ny teknologitest på Roskilde Festival gavner snart flere kunder

-”Vi har selvfølgelig også fået rigtigt mange effekter, hvor der allerede er navn på, så vi selv kan finde ejeren. Efterhånden som disse registreres, vil ejeren få besked i sin e-boks. Det samme gælder telefoner med imei-numre,” siger Camilla Schouw Broholm til DR.

Mere til historien

Har man mistet nøgler eller briller, så skal man møde personligt op på politistationen. Her vil det være muligt at gennemse indleverede effekter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer