TV 2 Play klar i redesignet app til iOS og Android

1

TV 2 har lanceret tjenesten TV 2 Play i en redesignet udgave, hvor der er fokus på nyheder og aktualitet. Appen kan downloades nu.

Skærmbilleder fra TV 2 Play applikationen
Skærmbilleder fra TV 2 Play applikationen

TV 2 har udsendt en redesignet version af TV 2 Play. Foruden et nyt design er der, ifølge TV 2, kommet en forbedret brugeroplevelse i form af ny navigation.

Det betyder blandt andet, at der er fokus på nyheder og aktualitet.

TV 2 Play voksede i 2016 – nu 300.000 kunder

Den nye app er udviklet helt fra bunden. Fokus er som sagt lagt på ”content discovery”, hvilket skal gøre det nemmere for brugerne at finde det gode indhold. Dermed er den nye applikation også et skridt i den rigtige retning for at få en mere “personlig” Play-tjeneste.

Nyheder og aktualitet har også fået meget mere ”plads” i den nye app. Dette er givet, da det er en af styrkerne i TV 2 Play.

Skærmbilleder fra TV 2 Play applikationen
Skærmbilleder fra TV 2 Play applikationen

Danskerne vil holde sig opdateret og have overblik over de væsentligste nyheder fra TV 2. Det skriver Digitalt.tv.

Billederne er også blevet større i den nye app. Dette skal være med til at inspirere brugerne til at klikke på det forskellige indhold.

En anden ting, som også har været savnet i den gamle TV 2 Play app, er funktionen ”I gang med at se”, hvor brugerne kan finde og genoptage tidligere afspilninger. Dette er også en funktion, som blandt andet konkurrenten Viaplay har.

TV 2 Play app nu klar på Apple TV

Der vil desuden løbende blive udrullet flere nye funktioner til TV 2 Play.

Du kan downloade appen gratis i Apples App Store og Google Play Store. Det kræver dog et abonnement for, at få adgang til de forskellige udsendelser.

Mere til historien

Det koster 49 kroner om måneden for basispakken med reklamer og 79 kroner om måneden uden reklamer, som giver adgang til alle on demand-programmer på TV 2 Play, men uden TV 2’s livekanaler. Ønsker man ”hele pakken” koster det 109 kroner om måneden med reklamer og 139 kroner uden reklamer. Det giver adgang til alle TV 2’s livekanaler og alle on demand-programmer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer