TV 2 Play klar i redesignet app til iOS og Android

TV 2 har lanceret tjenesten TV 2 Play i en redesignet udgave, hvor der er fokus på nyheder og aktualitet. Appen kan downloades nu.

Skærmbilleder fra TV 2 Play applikationen
Skærmbilleder fra TV 2 Play applikationen

TV 2 har udsendt en redesignet version af TV 2 Play. Foruden et nyt design er der, ifølge TV 2, kommet en forbedret brugeroplevelse i form af ny navigation.

Det betyder blandt andet, at der er fokus på nyheder og aktualitet.

TV 2 Play voksede i 2016 – nu 300.000 kunder

Den nye app er udviklet helt fra bunden. Fokus er som sagt lagt på ”content discovery”, hvilket skal gøre det nemmere for brugerne at finde det gode indhold. Dermed er den nye applikation også et skridt i den rigtige retning for at få en mere "personlig" Play-tjeneste.

Nyheder og aktualitet har også fået meget mere ”plads” i den nye app. Dette er givet, da det er en af styrkerne i TV 2 Play.

Skærmbilleder fra TV 2 Play applikationen
Skærmbilleder fra TV 2 Play applikationen

Danskerne vil holde sig opdateret og have overblik over de væsentligste nyheder fra TV 2. Det skriver Digitalt.tv.

Billederne er også blevet større i den nye app. Dette skal være med til at inspirere brugerne til at klikke på det forskellige indhold.

En anden ting, som også har været savnet i den gamle TV 2 Play app, er funktionen ”I gang med at se”, hvor brugerne kan finde og genoptage tidligere afspilninger. Dette er også en funktion, som blandt andet konkurrenten Viaplay har.

TV 2 Play app nu klar på Apple TV

Der vil desuden løbende blive udrullet flere nye funktioner til TV 2 Play.

Du kan downloade appen gratis i Apples App Store og Google Play Store. Det kræver dog et abonnement for, at få adgang til de forskellige udsendelser.

Mere til historien

Det koster 49 kroner om måneden for basispakken med reklamer og 79 kroner om måneden uden reklamer, som giver adgang til alle on demand-programmer på TV 2 Play, men uden TV 2’s livekanaler. Ønsker man ”hele pakken” koster det 109 kroner om måneden med reklamer og 139 kroner uden reklamer. Det giver adgang til alle TV 2’s livekanaler og alle on demand-programmer.

Genskaber Sidney Lees stemme - så VILDT lyder det

En dokumentarserie om en af Danmarks største realitystjerner gennem tiderne genskaber Sidney Lees stemme med AI. Det lyder HELT VILDT.

(mere…)
Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram