Samsungs smartspeaker er igen forsinket

KORT NYT: Galaxy Home lader vente på sig.

Galaxy Home
Galaxy Home (Foto: Samsung)

Da Samsung i 2018 lancerede Galaxy Note 9 blev også den nye smarthøjttaler Galaxy Home præsenteret. Siden har der været stille om Galaxy Home, der på smart-delen drives af Samsungs egen tjeneste Bixby.

Ifølge The Korea Herald, der har talt med Samsungs CEO Hyun-suk Kim, er Galaxy Home udskudt til tredje kvartal 2019. Det vil sige omkring efteråret. Oprindeligt var produktet planlagt til første kvartal 2019, skriver 9to5google.

Mens Samsung nøler med smarthøjttaleren, rykker Google lidt hurtigere på Google Home og Home Mini. Senest har vi fået Google Nest Hub til Danmark. Nest Hub kan bedst beskrives som en blanding af en Google Home og en fotoramme.

I Danmark skal vi nok ikke forvente det store af Samsung Galaxy Home. Bixby er i vores markedsområde ikke en stor tjeneste. De intelligente stemmetjenester domineres i Danmark af Google Assistant og Apples Siri.

Mere til historien

2019 har hidtil ikke været et succesfuldt år for Samsung. Galaxy S10-serien er hurtigt gledet ned af top-10-listerne hos teleselskaberne, og den foldbare telefon Galaxy Fold har bestemt også haft sine problemer.

Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram