Samsungs smartspeaker er igen forsinket

KORT NYT: Galaxy Home lader vente på sig.

Galaxy Home
Galaxy Home (Foto: Samsung)

Da Samsung i 2018 lancerede Galaxy Note 9 blev også den nye smarthøjttaler Galaxy Home præsenteret. Siden har der været stille om Galaxy Home, der på smart-delen drives af Samsungs egen tjeneste Bixby.

Ifølge The Korea Herald, der har talt med Samsungs CEO Hyun-suk Kim, er Galaxy Home udskudt til tredje kvartal 2019. Det vil sige omkring efteråret. Oprindeligt var produktet planlagt til første kvartal 2019, skriver 9to5google.

Mens Samsung nøler med smarthøjttaleren, rykker Google lidt hurtigere på Google Home og Home Mini. Senest har vi fået Google Nest Hub til Danmark. Nest Hub kan bedst beskrives som en blanding af en Google Home og en fotoramme.

I Danmark skal vi nok ikke forvente det store af Samsung Galaxy Home. Bixby er i vores markedsområde ikke en stor tjeneste. De intelligente stemmetjenester domineres i Danmark af Google Assistant og Apples Siri.

Mere til historien

2019 har hidtil ikke været et succesfuldt år for Samsung. Galaxy S10-serien er hurtigt gledet ned af top-10-listerne hos teleselskaberne, og den foldbare telefon Galaxy Fold har bestemt også haft sine problemer.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram