Samsungs smartspeaker er igen forsinket

9

KORT NYT: Galaxy Home lader vente på sig.

Galaxy Home
Galaxy Home (Foto: Samsung)

Da Samsung i 2018 lancerede Galaxy Note 9 blev også den nye smarthøjttaler Galaxy Home præsenteret. Siden har der været stille om Galaxy Home, der på smart-delen drives af Samsungs egen tjeneste Bixby.

Ifølge The Korea Herald, der har talt med Samsungs CEO Hyun-suk Kim, er Galaxy Home udskudt til tredje kvartal 2019. Det vil sige omkring efteråret. Oprindeligt var produktet planlagt til første kvartal 2019, skriver 9to5google.

Mens Samsung nøler med smarthøjttaleren, rykker Google lidt hurtigere på Google Home og Home Mini. Senest har vi fået Google Nest Hub til Danmark. Nest Hub kan bedst beskrives som en blanding af en Google Home og en fotoramme.

I Danmark skal vi nok ikke forvente det store af Samsung Galaxy Home. Bixby er i vores markedsområde ikke en stor tjeneste. De intelligente stemmetjenester domineres i Danmark af Google Assistant og Apples Siri.

Mere til historien

2019 har hidtil ikke været et succesfuldt år for Samsung. Galaxy S10-serien er hurtigt gledet ned af top-10-listerne hos teleselskaberne, og den foldbare telefon Galaxy Fold har bestemt også haft sine problemer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer