Huawei har afsløret detaljer om en ny P-telefon

3

En ny Huawei-smartphone med kodenavnet ”Stark” er på vej. Stark bliver en nyhed i P-serien, oplyser Huawei.

Siden handelskrigen mellem USA og Kina, primært personificeret via Huawei, og den efterfølgende udsættelse af handelsforbuddet, har Huawei tilsyneladende anlagt en meget offensiv kommunikationsstrategi.

Via sociale medier og pressemeddelelser bombarderes modtagerne, der både er købere, fans og journalister, med alverdens budskaber.

I den store støvsky af informationer faldt jeg over en opdatering fra den 14. juni 2019 på Huaweis danske Facebook-side.

Her deles et par nyheder, af en karakter der er unormalt for producenterne. Du kan se opdateringen længere nede på denne side.

LÆS OGSÅ: Huawei vil opdatere 17 smartphones med Android Q

Den kommende P-model

Ifølge opdateringen fra Huawei kommer der et nyt medlem i P-serien, der hidtil i år tæller den anmelderroste Huawei P30 Pro, Huawei P30 og Huawei P30 Lite.

Den nye model har kodenavnet ”Stark”, fremgår det af opdateringen.

  • Stark er bygget på det nye og revolutionerende ID-design, skriver Huawei
  • Skærmen dækker hele fronten uden huller til frontkamera
  • Stark har ikke popup selfie-kamera

Det tyder på, at Huawei kommer med en smartphone, hvor frontkameraet er integreret under skærmen, når der nu hverken huller eller popup-kamera.

Hvorvidt Huawei kommer med den nye P-model i efteråret i stedet for Mate, eller om de kommer side-om-side, vides ikke. Normalt har P-lanceringer været en forårsting.

Ikke et ord om Mate X

Huawei beskriver videre, at de efter kommer med verdens første 7nm chipsæt.

– ”Som findes i vores 5G smartphone, Mate20 X,” står der i opdateringen.

Huawei Mate 20X har 7nm chipsæt.

Ved Mobile World Congres i februar fortalte Huawei, at Mate X ventes at ramme de første markeder i midten af 2019. Siden er Mate X blevet udskudt til september 2019.

Huaweis foldbare smartphone/tablet er oprindeligt en 5G-enhed, men i Danmark var det en 4G-udgave, der først ville nå på markedet, fortalte Huawei ved fremvisningen for den danske presse.

Opdateringen på Facebook melder ikke noget om, hvorvidt kommende produkter er baseret på Android eller deres egen platform Ark OS (Hongmeng OS i Kina). Ark OS er et alternativ til Android, som Huawei arbejder intenst på.

MereMobil.dk følger op på sagen.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Huawei står bag nogle af de mest spændende smartphones på markedet. I lyset af den verserende handelskrig så er anbefalingen fra mig fortsat, at du skal vente med at købe Huaweis produkter indtil vi ved hvor sagen lander.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer