ASUS Zenfone 6 – en selfiedrøm på rosé

6

VIDEO: Heartland festival er rig på indtryk og oplevelser. Derfor var det oplagt at smide Zenfone 6 med det nye flipkamera i tasken. Se indslaget her.

Udfordinger for Asus

Heatland-festival på Egeskov slot på Fyn er et overflødighedshorn af oplevelser. Festivalen forsøger at være nytænkende med både talks, gourmet mad, kunst og naturligvis masser af musik.

Egeskov slot danner en smuk ramme om det hele, og der er så mange spændende indtryk, at det nærmest kan være svært at fordøje det hele. Der er simpelthen så mange gode fotomuligheder, at det er vanskeligt ikke lade være med konstant at tage billeder med mobilen.

Derfor var det helt oplagt, at tage Asus Zenfone 6 med i tasken. Den prøver nemlig også at nytænke smartphonen. Den er nemlig udstyret med et flipkamera, som kører om på forsiden, når du skal tage selfies.

ANMELDELSE: Læs hele anmeldelsen af ASUS Zenfone 6

Festivalen skulle vise sig at være en rigtig god stress-test for mobilen. For med masser af regn, ingen mobil-lader lige i nærheden og høj musik blev telefonen testet til sit yderste.

Under Heartland blev det da også helt tydeligt, hvor telefonen begejstrer, men også hvad dens aller største mangel er.

Mere til historien

I videoen har vi forsøgt os med en lidt anden vinkel på historien end vi plejer. Vi er klar over, lyden ikke er optimal. Skriv i kommentarfeltet hvad du synes om denne type video.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer