ASUS Zenfone 6 – en selfiedrøm på rosé

VIDEO: Heartland festival er rig på indtryk og oplevelser. Derfor var det oplagt at smide Zenfone 6 med det nye flipkamera i tasken. Se indslaget her.

Udfordinger for Asus

Heatland-festival på Egeskov slot på Fyn er et overflødighedshorn af oplevelser. Festivalen forsøger at være nytænkende med både talks, gourmet mad, kunst og naturligvis masser af musik.

Egeskov slot danner en smuk ramme om det hele, og der er så mange spændende indtryk, at det nærmest kan være svært at fordøje det hele. Der er simpelthen så mange gode fotomuligheder, at det er vanskeligt ikke lade være med konstant at tage billeder med mobilen.

Derfor var det helt oplagt, at tage Asus Zenfone 6 med i tasken. Den prøver nemlig også at nytænke smartphonen. Den er nemlig udstyret med et flipkamera, som kører om på forsiden, når du skal tage selfies.

ANMELDELSE: Læs hele anmeldelsen af ASUS Zenfone 6

Festivalen skulle vise sig at være en rigtig god stress-test for mobilen. For med masser af regn, ingen mobil-lader lige i nærheden og høj musik blev telefonen testet til sit yderste.

Under Heartland blev det da også helt tydeligt, hvor telefonen begejstrer, men også hvad dens aller største mangel er.

Mere til historien

I videoen har vi forsøgt os med en lidt anden vinkel på historien end vi plejer. Vi er klar over, lyden ikke er optimal. Skriv i kommentarfeltet hvad du synes om denne type video.

Derfor skal du overveje Pixel 8 Pro

VIDEO: Pixel 8 og Pixel 8 Pro fra Google er fantastisk fede telefoner. Tjek min videotest her for flere detaljer.

(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Asus afviser rygter: Zenfone fortsætter

Der har været rygter om, at Asus lukkede Zenfone-afdelingen. Det afvises nu officielt af Asus.

(mere…)
Asus lukker Zenfone

RYGTE: Zenfone 10 kan være den sidste smartphone i Zenfone-serien og dermed den sidste kompakte smartphone fra Asus.

(mere…)
Er den innovativ? Kom tæt på Motorola Razr 40 Ultra

VIDEO: Dette er måske den mest innovative klaptelefon netop nu. Her sammenligner jeg Motorola Razr 40 Ultra med Samsung Galaxy Z Flip5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram