ASUS Zenfone 6 - en selfiedrøm på rosé

VIDEO: Heartland festival er rig på indtryk og oplevelser. Derfor var det oplagt at smide Zenfone 6 med det nye flipkamera i tasken. Se indslaget her.

Udfordinger for Asus

Heatland-festival på Egeskov slot på Fyn er et overflødighedshorn af oplevelser. Festivalen forsøger at være nytænkende med både talks, gourmet mad, kunst og naturligvis masser af musik.

Egeskov slot danner en smuk ramme om det hele, og der er så mange spændende indtryk, at det nærmest kan være svært at fordøje det hele. Der er simpelthen så mange gode fotomuligheder, at det er vanskeligt ikke lade være med konstant at tage billeder med mobilen.

Derfor var det helt oplagt, at tage Asus Zenfone 6 med i tasken. Den prøver nemlig også at nytænke smartphonen. Den er nemlig udstyret med et flipkamera, som kører om på forsiden, når du skal tage selfies.

ANMELDELSE: Læs hele anmeldelsen af ASUS Zenfone 6

Festivalen skulle vise sig at være en rigtig god stress-test for mobilen. For med masser af regn, ingen mobil-lader lige i nærheden og høj musik blev telefonen testet til sit yderste.

Under Heartland blev det da også helt tydeligt, hvor telefonen begejstrer, men også hvad dens aller største mangel er.

Mere til historien

I videoen har vi forsøgt os med en lidt anden vinkel på historien end vi plejer. Vi er klar over, lyden ikke er optimal. Skriv i kommentarfeltet hvad du synes om denne type video.

Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram