Surface Studio – første kig på en vildt kreativ tegneplade

VIDEO: Surface Studio bringer kreativiteten frem i dig. Jeg har set nærmere på Microsofts kæmpe tegneplade, der også er en fed Windows 10-maskine.

Skaber du kreative ting på en skærm, så er Surface Studio måske noget for dig. Med en ret vild 28-tommer skærm, og tegnepen, kan Surface Studio fra Microsoft noget ret vildt.

Det er imponerede at stå med denne overdimensionerede iPad og skrive eller farvelægge en tegning. Personer med et kreativt gen i kroppen, vil uden tvivl finde mange nye muligheder med Surface Studio.

Jeg er også HELT sikker på, at ens børn vil finde det fantastisk sjovt at bruge skærmen som en gigantisk malebog.

Udover alle de kreative muligheder så er Surface Studio også bare en almindelig Windows 10-computer. Du kan altså fint have den stående på skrivebordet, og bruge den til alt det du plejer at gøre på en computer med Windows 10 Pro.

Surface Studio 2 starter i en konfiguration med 1 TB SSD lagerplads, Intel Core i7 processor og 16 GB RAM. Prisen er vejledende 31.899 kroner. Den største version har 2 TB SSD-lagerplads og 32 GB RAM. Her er prisen 42.499 kroner. Alle konfigurationer har 28 tommer skærm.

Grafikkortet starter med Nvidia GeForce HTX 1060 med 6 GB GDDR5-hukommelse.

Skærmformatet er 3:2. Skærmen understøtter Surface Pen, der er hele omdrejningspunktet for kreativiteten. Du kan også bruge Surface Dial, der som du kan se i videoen, benyttes til blandt andet flydende farveskift.

Der er ingen tvivl om, at Surface Studio 2 er mega cool. I forhold til de muligheder den giver, så er prisen vel egentlig også rimelig.

Microsoft vender ikke længere ryggen til Apple

I ovenstående video kan du få et nærmere kig på Surface Studio 2 og mulighederne den giver. Jeg har haft nogle minutter med den store skærm og pen. Den er overraskende let at betjene og virkelig sjov.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

I Danmark forhandles Surface Studio blandt andet via Microsofts officielle webshop.

Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Internet Explorer er sendt på pension

Microsoft sender Internet Explorer browseren på pension efter næsten 27 års tro tjeneste.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram