Surface Studio – første kig på en vildt kreativ tegneplade

VIDEO: Surface Studio bringer kreativiteten frem i dig. Jeg har set nærmere på Microsofts kæmpe tegneplade, der også er en fed Windows 10-maskine.

Skaber du kreative ting på en skærm, så er Surface Studio måske noget for dig. Med en ret vild 28-tommer skærm, og tegnepen, kan Surface Studio fra Microsoft noget ret vildt.

Det er imponerede at stå med denne overdimensionerede iPad og skrive eller farvelægge en tegning. Personer med et kreativt gen i kroppen, vil uden tvivl finde mange nye muligheder med Surface Studio.

Jeg er også HELT sikker på, at ens børn vil finde det fantastisk sjovt at bruge skærmen som en gigantisk malebog.

Udover alle de kreative muligheder så er Surface Studio også bare en almindelig Windows 10-computer. Du kan altså fint have den stående på skrivebordet, og bruge den til alt det du plejer at gøre på en computer med Windows 10 Pro.

Surface Studio 2 starter i en konfiguration med 1 TB SSD lagerplads, Intel Core i7 processor og 16 GB RAM. Prisen er vejledende 31.899 kroner. Den største version har 2 TB SSD-lagerplads og 32 GB RAM. Her er prisen 42.499 kroner. Alle konfigurationer har 28 tommer skærm.

Grafikkortet starter med Nvidia GeForce HTX 1060 med 6 GB GDDR5-hukommelse.

Skærmformatet er 3:2. Skærmen understøtter Surface Pen, der er hele omdrejningspunktet for kreativiteten. Du kan også bruge Surface Dial, der som du kan se i videoen, benyttes til blandt andet flydende farveskift.

Der er ingen tvivl om, at Surface Studio 2 er mega cool. I forhold til de muligheder den giver, så er prisen vel egentlig også rimelig.

Microsoft vender ikke længere ryggen til Apple

I ovenstående video kan du få et nærmere kig på Surface Studio 2 og mulighederne den giver. Jeg har haft nogle minutter med den store skærm og pen. Den er overraskende let at betjene og virkelig sjov.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

I Danmark forhandles Surface Studio blandt andet via Microsofts officielle webshop.

Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Dette fortæller sælgeren og elbils-ejere ikke

MIN FØRSTE ELBIL: Her er de største hemmeligheder, som jeg sjældent hører bilsælgere og elbils-ejere fortælle om.

(mere…)
Drastisk ændring i Windows

Ejer du en Windows-computer, så skal du forberede dig på nye tider.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Salget af Xbox-konsoller er i frit fald

Xbox-konsoller kan måske forsvinde helt ud af markedet. Sådan lyder meldingen fra spil-analytiker.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram