Surface Studio – første kig på en vildt kreativ tegneplade

VIDEO: Surface Studio bringer kreativiteten frem i dig. Jeg har set nærmere på Microsofts kæmpe tegneplade, der også er en fed Windows 10-maskine.

Skaber du kreative ting på en skærm, så er Surface Studio måske noget for dig. Med en ret vild 28-tommer skærm, og tegnepen, kan Surface Studio fra Microsoft noget ret vildt.

Det er imponerede at stå med denne overdimensionerede iPad og skrive eller farvelægge en tegning. Personer med et kreativt gen i kroppen, vil uden tvivl finde mange nye muligheder med Surface Studio.

Jeg er også HELT sikker på, at ens børn vil finde det fantastisk sjovt at bruge skærmen som en gigantisk malebog.

Udover alle de kreative muligheder så er Surface Studio også bare en almindelig Windows 10-computer. Du kan altså fint have den stående på skrivebordet, og bruge den til alt det du plejer at gøre på en computer med Windows 10 Pro.

Surface Studio 2 starter i en konfiguration med 1 TB SSD lagerplads, Intel Core i7 processor og 16 GB RAM. Prisen er vejledende 31.899 kroner. Den største version har 2 TB SSD-lagerplads og 32 GB RAM. Her er prisen 42.499 kroner. Alle konfigurationer har 28 tommer skærm.

Grafikkortet starter med Nvidia GeForce HTX 1060 med 6 GB GDDR5-hukommelse.

Skærmformatet er 3:2. Skærmen understøtter Surface Pen, der er hele omdrejningspunktet for kreativiteten. Du kan også bruge Surface Dial, der som du kan se i videoen, benyttes til blandt andet flydende farveskift.

Der er ingen tvivl om, at Surface Studio 2 er mega cool. I forhold til de muligheder den giver, så er prisen vel egentlig også rimelig.

Microsoft vender ikke længere ryggen til Apple

I ovenstående video kan du få et nærmere kig på Surface Studio 2 og mulighederne den giver. Jeg har haft nogle minutter med den store skærm og pen. Den er overraskende let at betjene og virkelig sjov.



BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

I Danmark forhandles Surface Studio blandt andet via Microsofts officielle webshop.

M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Windows-opdatering lægger pres på dine RAM

Microsofts næste store Windows-opdatering vil indeholde AI og dermed stille krav til din computers kræfter.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE vs. Galaxy S23

VIDEO: Her får du svaret på, om Galaxy S23 FE er værd at købe. Se testen af S23 FE i denne video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram