Se vores første billeder taget med Sony Xperia 1

13

Vi har været på fototur med Sony Xperia 1 ikke i solskin, men derimod i den regnvåde italienske by Venedig. Se billederne her.

John G. i Venedig - foto taget med Xperia 1
John G. i Venedig – foto taget med Xperia 1

MereMobil.dk har sendt John G. afsted til Venedig, hvor han har været med på fototur for at teste kameraet i den nye Sony Xperia 1 telefon, som kommer i handlen inden længe.

Du kan se billederne i galleriet herunder. Vi har også taget nogle fotos, hvor du kan sammenligne billeder mellem Xperia 1 og Huawei P30 Pro. Disse finder du længere nede i artiklen.

Galleri: Billeder taget med Xperia 1

Der er netop nu en masse fokus på de forskellige smartphone-kameraer, som er i telefonerne i dag. Kameraet på Xperia 1 er bestemt ingen undtagelse.

Fik du set Sonys forårskollektion?

Du kan se i galleriet herunder, hvordan det klarer sig i forhold til konkurrenten Huawei P30 Pro, der i følge DxOMark har markedets bedste smartphone-kamera netop nu.

Galleri: Sony Xperia 1 vs. Huawei P30 Pro

Du kan på nuværende tidspunkt forudbestille dit eksemplar af Xperia 1, men hvis du gerne lige vil holde den i hånden først. Så skal du lige væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Xperia 1 lander i handlen mandag den 3. juni 2019.

Sony Xperia 1 – pris og tilgængelighed

Vi er netop nu i gang med testen af Xperia 1, som du kan læse på MereMobil.dk i nær fremtid.

Mere til historien

Sony har netop valgt, at prioriterer nogle markeder og dermed skille andre fra. Ikke grundet nogen krise, men for at gøre det hundrede procent nogle steder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer