Sony Xperia 1 kan endelig forudbestilles

1

Xperia 1, flagskibet fra Sony, kan endelig forudbestilles. Samtidigt får du mulighed for at købe et populært Sony headset til spotpris.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 (Foto: MereMobil.dk)

Sony offentliggjorde topmodellen for dette halvår allerede tilbage i februar under Mobile World Congress 2019.

Siden da har du skulle væbne dig med tålmodighed, hvis du skal have Sony Xperia 1 i din lomme, da telefonen endnu ikke er i handlen.

Sony Xperia 1 bringer nyt til den kreative fotograf

Der er dog godt nyt på den front. Salgsstarten er nemlig meldt ud.

Sony Xperia 1 lander i handlen mandag den 3. juni 2019, men der er nu åbnet for, at du kan forudbestille Xperia 1 hos de fleste salgssteder.

Forudbestiller du Sony Xperia 1 får du en voucher, som giver dig mulighed for at købe headsettet WH-1000XM3 (med noice cancellation) for kun 699 kroner – normalprisen er 2.799 kroner.

Du får voucheren i den første tid, hvor telefonen er til salg i butikkerne. Tilbuddet løber til udgangen af juni måned og gælder hos Telia, Call Me, YouSee, Telmore og Telenor.

Hos Elgiganten, ProShop og Bilka.dk kan du reelt set købe headsettet til samme pris, men det skal gøres samtidig med købet af telefonen.

Sony Xperia 1 – pris og tilgængelighed

Sony Xperia 1 har en vejledende pris på 7.299 kroner uden abonnement.

Foruden Sony Xperia 1 så offentliggjorde Sony også tre andre modeller ved Mobile World Congress 2019. De har dog været i handlen i længere tid. Det er modellerne Xperia 10, Xperia 10 Plus og Xperia L1.

OVERBLIK: Fik du set Sonys forårskollektion?

Første kig på Sony Xperia 1

Mere til historien

Selvom Xperia 1 endnu ikke er i handlen, så er rygterne allerede begyndt at svirre om Xperia 2. Denne ventes dog ikke at være en direkte efterfølger til Xperia 1, men mere en ”Compact-model” måske af Xperia 1. Rygterne svirrer om, at den vil blive offentliggjort i september, hvilket stemmer ganske godt overens med, at Sony generelt lancerer telefoner til IFA-messen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer