Samsung Galaxy S10’erne får forbedret nattilstand

16

En ny opdatering fra Samsung kommer med en forbedring til nattilstanden i kameraet på Galaxy S10e, Galaxy S10 g Galaxy S10+.

Galaxy S10-series
Galaxy S10-serien (Grafik: MereMobil.dk)

Samsung lancerede deres nye Galaxy S10-serie i marts. Serien kom med en ny nattilstand. Denne nattilstand skulle sørge for, at der kom mere lys og flere detaljer på billeder, som blev taget i mørke rum eller om aftenen/natten.

Det stod dog hurtigt klart, at kameraet fik for meget synlig støj med på billederne. Derfor er nat-tilstanden langt fra hvad vi finder på Huawei P30 Pro og den billigere Motorola One Vision.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

Nu har Galaxy S10’erne fået en opdatering til kameraet, der skal råde bod på nat-problemerne.

Med den nye opdatering til Galaxy S10’erne loves det nu, at du kan tage billeder med længere eksponering og reducere støj, hvilket giver et bedre resultat i sidste ende.

Samsung Galaxy S10-serien sælger bedre end forgængeren

Samsung rapporterer også, at de har aktiveret deres såkaldte ”ultra vidvinkel objektiv” til brug i nattilstand. Den har en f/2.2 blænde.

Har du en Galaxy S10 eller Galaxy S10+ kan du også glæde dig over, at du langt om længe kan benytte ”Live Focus”-funktionen med teleobjektivet.

Med Live Focus får du mulighed for at eksperimentere med, hvor du skal placere fokuspunktet i billedet. Det er eksempelvis særlig rart at vide, hvis du tager portrætter.

TEST: Samsung Galaxy S10+ | fed telefon der ikke kører rent hjem

Det er uvist om opdateringen er kommet til danske enheder endnu. Du må derfor meget gerne kommentere i kommentarfeltet herunder, hvis du har fået den til din enhed.

Mere til historien

Det ventes, at Samsung i august eller september vil afsløre Galaxy Note 10. Den er der store forventninger til. Allerede nu florerer rygterne om, at den kommer i tre forskellige varianter – nemlig en Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+ og en Galaxy Note 10e. Samsung har ikke hverken be- eller afkræftet de mange rygter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer