Samsung Galaxy S10’erne får forbedret nattilstand

En ny opdatering fra Samsung kommer med en forbedring til nattilstanden i kameraet på Galaxy S10e, Galaxy S10 g Galaxy S10+.

Galaxy S10-series
Galaxy S10-serien (Grafik: MereMobil.dk)

Samsung lancerede deres nye Galaxy S10-serie i marts. Serien kom med en ny nattilstand. Denne nattilstand skulle sørge for, at der kom mere lys og flere detaljer på billeder, som blev taget i mørke rum eller om aftenen/natten.

Det stod dog hurtigt klart, at kameraet fik for meget synlig støj med på billederne. Derfor er nat-tilstanden langt fra hvad vi finder på Huawei P30 Pro og den billigere Motorola One Vision.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

Nu har Galaxy S10’erne fået en opdatering til kameraet, der skal råde bod på nat-problemerne.

Med den nye opdatering til Galaxy S10’erne loves det nu, at du kan tage billeder med længere eksponering og reducere støj, hvilket giver et bedre resultat i sidste ende.

Samsung Galaxy S10-serien sælger bedre end forgængeren

Samsung rapporterer også, at de har aktiveret deres såkaldte ”ultra vidvinkel objektiv” til brug i nattilstand. Den har en f/2.2 blænde.

Har du en Galaxy S10 eller Galaxy S10+ kan du også glæde dig over, at du langt om længe kan benytte ”Live Focus”-funktionen med teleobjektivet.

Med Live Focus får du mulighed for at eksperimentere med, hvor du skal placere fokuspunktet i billedet. Det er eksempelvis særlig rart at vide, hvis du tager portrætter.

TEST: Samsung Galaxy S10+ | fed telefon der ikke kører rent hjem

Det er uvist om opdateringen er kommet til danske enheder endnu. Du må derfor meget gerne kommentere i kommentarfeltet herunder, hvis du har fået den til din enhed.

Mere til historien

Det ventes, at Samsung i august eller september vil afsløre Galaxy Note 10. Den er der store forventninger til. Allerede nu florerer rygterne om, at den kommer i tre forskellige varianter – nemlig en Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+ og en Galaxy Note 10e. Samsung har ikke hverken be- eller afkræftet de mange rygter.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram