Eksklusive salgsstart af OnePlus 7 Pro

0

Særlige pop-up events i København og Århus gør det muligt, at få fingrene i OnePlus 7 Pro før den officielt kommer til salg. Læs mere om det her.

OnePlus 7 launch
OnePlus 7 launch

OnePlus afholder i samarbejde med Telia og YouSee to pop-up events, der foregår i henholdsvis København og Århus. Dermed kan køberne være blandt de første, som får fingrene i denne telefon.

RYGTE: Her er specifikationerne på OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

Det betyder altså også, at hvis man ikke har fået fat i et af de 50 eksemplarer ProShop har haft i sortiment af de særlige ”OnePlus Epic Collectors-pakker”, så har man altså endnu en mulighed for at være blandt de første med det nye flagskib.

Det oplyses ikke, hvor mange telefoner der er til salg ved de to events, men det oplyses, at det er begrænset.

I København foregår eventet hos YouSee på Frederiksborggade, mens det i Århus er hos Telia på Søndergade. Det er fra kl. 10-18 begge steder. Ligesom der også er goodie-bags til de første.

Præcis hvornår OnePlus 7 Pro har officiel salgsstart er endnu uvist, men sikkert er det at OnePlus offentliggør den til en event tirsdag den 14. maj 2019 fra klokken 17.00.

OnePlus 7 Pro lækket i ny farve

MereMobil.dk holder dig opdateret på alle detaljerne om telefonen.

Mere til historien

Foruden OnePlus 7 Pro, der uden tvivl er den nye topmodel hos OnePlus, så ventes det også, at de lancerer en “OnePlus 7”. Denne skulle ifølge de seneste rygter designmæssigt ligne OnePlus 6T.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer