Apples TV-app er lanceret i Danmark – Samsung klar

0

Apples nye TV-app og AirPlay 2 er nu tilgængelig via iOS, tvOS, men flere Samsung Smart TV er også klar med den nye TV app fra Apple.

TV-app
Apples TV-app (Foto: Apple)

Den nye Apple TV-app er en portal for streamingtjenester. Appen er nu lanceret i mere end 100 lande, hvor af Danmark er et af dem.

Meningen med TV-applikationen er at samle ynglings streamings-tjenesterne ét sted. Derudover kommer Apple også med Apple TV+ senere i år.

Her er Apples Netflix-konkurrent

Den danske udgave af “TV” er lidt skrabet, men vi håber der løbende kommer flere forskellige streamingtjenester til.

Du får adgang til applikationen TV på Apple TV, iPhones og iPads med den nyeste softwareversion, 12.3.

Apple har frigivet iOS 12.3

Samsung er klar til “TV”

Samsung har også meldt sig klar med alle deres 2019 Smart TV-modeller, samt udvalgte 2018-modeller. Derfor har de udsendt en firmware opdatering, som altså giver adgang til den nye TV-app og tilbyder desuden AirPlay 2 support.

Unge danskere er vilde med betalt streaming

-”Samsung har i det seneste årti været førende på markedet til at tilbyde det bredeste udvalg af indhold tilgængeligt for forbrugerne på vores Smart TV. Som den første TV-producent, der integrerer Apple TV-app’en på en Smart TV-platform, bliver Samsung ved med at tilbyde vores kunder utrolig værdi og adgang til en oplevelse med Apple TV-app på de største skærme på markedet i dag,” siger Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV Denmark, i en pressemeddelelse.

Disney melder sig klar på streaming-markedet

Apples TV-app er fuldstændig integreret i Samsungs Smart TV-platform. Man skal blot trykke på Apple TV-app ikonet for at få adgang til alt indholdet.

Mere til historien

Lyden på film- og serier hos Netflix forbedres nu markant, hvilket kan være med til at gøre filmoplevelsen endnu bedre – da dårlig lyd for nogen ødelægger hele oplevelsen. Fra den 1. maj 2019 blev lyden kraftigt forbedret på film- og serietjenesten. Både 5.1-lyd og Dolby Atmos får et kæmpe løft.

Læs også:
Deler du dit streaming-login? Bare rolig, ingen kommer efter dig

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer