Teleselskab fjerner roamingafgiften i Israel

KORT NYT: Godt nyt til mobilkunder hos 3, som skal til Tel Aviv og heppe på dette års danske Melodi Grand Prix-deltager. 3 fjerner nemlig roamingafgiften.

Teleselskabet åbner op for fri roaming i Israel (Foto: Teleselskabet 3)
Teleselskabet åbner op for fri roaming i Israel forud for det internationale Grand Prix 2019 (Foto: Teleselskabet 3)

Skal du til Tel Aviv hvor dette års store Melodi Grand Prix finale finder sted, så kan kunder hos teleselskabet 3 glæde sig til, at 3 har meldt ud, at de fjerner roamingafgiften i Israel. Dette berører mobilkunder med 3LikeHome-abonnementet som nu kan bruge deres mobil præcis som derhjemme.

Guide til 3-kunderne om brug af TDC’s netværk

Dermed er der nu 64 lande, hvor det er muligt at benytte smartphonen til de priser, som det kendes fra Danmark.

-”Vi fjerner roamingafgiften i Israel, fordi det er en god service for vores kunder. Når vi udvider 3LikeHome, er det altid ud fra en overvejelse om, hvor behovet er størst, og lige nu er det oplagt at give de danske musikelskere i Tel Aviv mulighed for at dele deres oplevelser med vennerne derhjemme,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Normalt koster det omkring 14 kroner i minuttet at ringe fra Israel og hjem til Danmark, mens en SMS koster 2,50 kroner – og én megabyte data 100 kroner. Dermed kan det altså hurtigt koste op mod 500 kroner, at uploade et billede på f.eks. Instagram fra Israel.

Her får 3 bedre dækning

Mere til historien

I januar udvidede teleselskabet 3 antallet af lande, som er inkluderet i 3LikeHome-abonnementet. Her blev landene Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan tilføjet.

Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram