Teleselskab fjerner roamingafgiften i Israel

4

KORT NYT: Godt nyt til mobilkunder hos 3, som skal til Tel Aviv og heppe på dette års danske Melodi Grand Prix-deltager. 3 fjerner nemlig roamingafgiften.

Teleselskabet åbner op for fri roaming i Israel (Foto: Teleselskabet 3)
Teleselskabet åbner op for fri roaming i Israel forud for det internationale Grand Prix 2019 (Foto: Teleselskabet 3)

Skal du til Tel Aviv hvor dette års store Melodi Grand Prix finale finder sted, så kan kunder hos teleselskabet 3 glæde sig til, at 3 har meldt ud, at de fjerner roamingafgiften i Israel. Dette berører mobilkunder med 3LikeHome-abonnementet som nu kan bruge deres mobil præcis som derhjemme.

Guide til 3-kunderne om brug af TDC’s netværk

Dermed er der nu 64 lande, hvor det er muligt at benytte smartphonen til de priser, som det kendes fra Danmark.

-”Vi fjerner roamingafgiften i Israel, fordi det er en god service for vores kunder. Når vi udvider 3LikeHome, er det altid ud fra en overvejelse om, hvor behovet er størst, og lige nu er det oplagt at give de danske musikelskere i Tel Aviv mulighed for at dele deres oplevelser med vennerne derhjemme,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Normalt koster det omkring 14 kroner i minuttet at ringe fra Israel og hjem til Danmark, mens en SMS koster 2,50 kroner – og én megabyte data 100 kroner. Dermed kan det altså hurtigt koste op mod 500 kroner, at uploade et billede på f.eks. Instagram fra Israel.

Her får 3 bedre dækning

Mere til historien

I januar udvidede teleselskabet 3 antallet af lande, som er inkluderet i 3LikeHome-abonnementet. Her blev landene Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan tilføjet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer