Samsung Galaxy S10 5G rammer Verizon den 16. maj

RYGTE: Det ventes at Verizon vil have den nye 5G model fra Samsung, klar til salg i maj måned.

Ifølge Androidauthority.com, så vil den amerikanske teleselskab, Verizon, være klar med Samsung Galaxy S10 5G fra den 16. maj.

Det vil være muligt at forudbestille 5G modellen fra den 18. april. Dette er efter Samsungs event den 10. april, hvor vi formentlig får flere detaljer om den kommende 5G model.

Apple måske først klar med 5G på iPhone i 2021

Verizon meldte sig allerede klar med 5G i to amerikanske byer i starten af april. Det rejser sig om Chicago og Minneapolis.

Verizon skriver, at brugere i udvalgte områder i disse byer, vil have mulighed for at opleve op til 1 Gbps.

Verizon planlægger at udrulle 5G til 30 andre byer i 2019.

Brugere har tidligere kunne opveje 5G med op til 450 mbps, men det er først nu, Verizon for alvor er klar til at sætte skub i 5G.

Med den kommende lancering af Samsung Galaxy S10 5G vil vi ikke kun finde en 5G chip.

Samsungs 5G model vil få en større skærm end Galaxy S10+, et større batteri på 4.500 mAh og så mulighed for 25 watt hurtigopladning.

TEST: Samsung Galaxy S10+ test | fed telefon der ikke kører rent hjem

På forsiden og bagsiden vil der sidde et ToF kamera, der bruges til dybdemåling i forbindelse med fotografering.

Det er ukendt, hvad den officielle pris vil være på, men vi skal nok regne med at grave dybt ned i lommerne. Det ventes priserne starter fra 1.39 millioner won, hvilket svarer til 1.224 dollars.

Vi ved endnu ikke, om vi får Samsung Galaxy S10 5G på det danske marked, da teleselskaberne i øjeblikket ikke understøtter 5G-netværket.

5G i Danmark

Vi har ikke fået 5G i Danmark endnu, men der er nyt på den front. Tilbage i marts kunne vi fortælle om den kommende udrulning af 5G.

TDC har lavet et samarbejde med svenske Ericsson. Samarbejder begyndte den 1. april, hvor Ericsson skal stå for leveringen af det tekniske udstyr, samt driften.

5G-licenserne er fordelt

Huawei står for basestations-udstyrret, der også er kendt som RAN-netværket. Dette udstyr vil Ericsson overtage for fremtiden, og derfor bliver Huawei udfaset med tiden.

Udrulningen af 5G vil ske fra oktober 2019, og det ventes at TDC vil kunne tilbyde 5G over hele landet, inden slutningen af 2020.

Mere til historien

Samsung Galaxy S10 5G er ikke den eneste telefon med 5G indenbords. Huaweis foldbare Mate X var faktisk den første CE-certificerede 5G-mobil. Udover Samsung og Huawei, så venter vi også en 5G mobil fra OnePlus blandt andet.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram