Powerbeats Pro er snart klar hos Apple

6

Beats er snart klar med Powerbeats Pro, der kan findes på Apples hjemmeside allerede nu.

PowerBeats Pro (Foto: Apple)

Tilbage i marts annoncerede Apple deres AirPods 2. Med mulighed for trådløs opladning via etuiet, samt en ny H1-chip. AirPods 2 er dog ikke længere den eneste høretelefon med H1-chippen.

Vi skal ikke langt væk for at finde den nye model i familien, faktisk kun til Apples datterselskab, nemlig Beats.

AirPods er næsten umulige at reparere

Beats er nemlig ved at være klar med deres Powerbeats Pro. Et sæt in-ear høretelefoner, som er særligt henvendt til den aktive.

Med de justerbare ørekroge, sidder høretelefonerne nemlig godt fast. Man kan trygt løbe en tur eller lave anden form for træning, uden frygt for de falder ud.

De er også svedafvisende, og man skal derfor ikke være bange for, om de kan tåle regnvejret eller en hård træning. De er dog ikke beregnet til at tage på en tur i badet.

Hvis du er en af dem, der har problemer med at få Apples AirPods eller EarPods, til at sidde fast i øret, så kan Powerbeats Pro være endnu mere interessant. Der medfølger nemlig ørepropper i fire forskellige størrelser, så de burde passe til enhver.

I modsætning til AirPods, så er der fysiske knapper på Powerbeats Pro. Det er muligt at justere volumen, via en knapfunktion på Powerbeats Pro.

Det er også muligt at håndtere opkald, ved at trykke på logoet på de nye høretelefoner.

Ligesom vi kender det fra AirPods, så sidder der en sensor, der registrerer om høretelefonerne sidder i øret, eller er taget ud. Musikken stopper automatisk, hvis du tager høretelefonerne af.

AirPods fås nu med trådløs opladning og Siri

Powerbeats Pro har en Class 1 Bluetooth-teknologi, der giver endnu længere rækkevidde og færre afbrydelser via forbindelsen.

Med i æsken får du dine Powerbeats Pro, et opladningsetui, Lightning til USB-A-opladerkabel, og så en vejledning. Det er det samme som vi kender det fra AirPods.

Om lydkvaliteten er ens med AirPods er uvist.

Det oplyses at Powerbeats Pro er på vej, og kan allerede nu findes hos Apple. De kan dog ikke bestilles endnu. Prisen er på 1.990 kroner.


AirPods Powerbeats Pro
Farver HvidIvory, Moss, Navy, sort
Svedafvisende Nej Ja
Knapper Nej Ja
Trådsløsopladning Ja Nej
Batteritid 5 timer 9 timer
Batteritid på etui 24 timer 24 timer
Hurtigopladning Ja Ja
“Hey Siri” support Ja Ja
Chip H1 H1
Pris 1.379 kroner eller 1.749 kroner for etui med trådløsopladning 1.990 kroner

Mere til historien

Beats Electronics blev grundlagt i 2008 af musiker og producer Dr. Dre, sammen med Jimmy Iovine. I 2014 annoncerede Apple, at de ville overtage Beats for 3 milliarder dollars.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer