Huawei P30 Lite er snart klar

Huawei har annonceret Huawei P30 Lite. Se specifikationer og detaljer her.

Huawei P30 Lite
Huawei P30 Lite (Foto: Huawei)

Huawei P30 Lite kommer ikke som en overraskelse. Salgsider har allerede haft den fremme til forudbestilling, og den har tidligere været lækket sammen med resten af P30-serien, men nu sker der noget fra officiel side.

Ifølge Androidauthority.com har Huawei nu sendt en pressemeddelelse ud om Huawei P30 Lite. Desuden har Huawei oprettet en forsalgs-side.

Huawei P30 Lite spottet på webshop

Huawei P30 Lite er en mellemklasse-model med en Kirin 710-processor. Derudover kan den fås med 4 eller 6 GB RAM.

Lagringen er på 128 GB hvor der er mulighed for brug af microSD med op til 512 GB.

Skærmen på Huawei P30 Lite er på 6.15 tommer (Full HD+ LCD) med waterdrop-notch, som vi også ser på Huawei P30 og P30 Pro.

På bagsiden finder vi et triple-kamera bestående af en 24 megapixels sensor (f/1.8) som hovedkamera, et 8 megapixels (f/2.4) ultra-vidvinkel kamera samt en 2 megapixels dybdesensor. Foran finder vi et 32 megapixels selfiekamera.

Jackstikket er også beholdt ligesom på den almindelige Huawei P30.

ANMELDELSE: Huawei P30 Pro test | alt det du forventer

Batteriet er på 3.340 mAh, og kommer med 18 watt hurtigopladning. Derudover sidder fingeraftrykscanneren ikke i skærmen, men derimod på bagsiden.

Den danske webshop, Licotronic, er umiddebart den eneste der har en dansk salgspris på Huawei P30 Lite. Prisen hos dem er på 3.052 kroner, med forventet levering fra den 15. maj. ProShop har også haft den på webshoppen. Prisen var her 2.995 kroner.

Huawei i Danmark har endnu ikke udtalt sig om P30 Lite.

Mere til historien

Huawei P30 Lite er den billige model i P30-serien. Ud over Huawei P30 Lite, så findes der også en Huawei P30 og P30 Pro. Den nye store pro-model, kommer med 50x digital zoom, som vi tidligere har testet.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
35 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram