12 megapixel frontkamera i den næste iPhone

RYGTE: Den kommende iPhone vil få et opgraderet frontkamera, og vil blive en af de største salgsgrunde. Sådan forlyder rygterne.

Den anerkendte analytiker, Ming-Chi Kuo, er kommet med nye oplysninger om den kommende iPhone. Det skriver MacRumors.

iPhone 11 eller Xi, vil få et 12 megapixels frontkamera, mod de 7 megapixels som vi ser i dag. I hvert fald hvis rygterne holder stik.

Kommer iPhone 11 med nyt kamera-setup?

Blænden vil også være større, og frontkameraet får en blænde på 2,0, fremfor de tidligere 2,2. Den større blænde vil give bedre bokeh-effekt, og være bedre til fotografering i mørke omgivelser.

En af de andre nyheder, er et vidvinkel kamera på bagsiden af den kommende iPhone, og den vil derfor komme med på triple-kamera bølgen.

Sensoren på vidvinklen vil også kunne rumme flere pixels på arealet. Mod de tidligere 1,22 um, vil der nu være 1,4 um.

Fordelen ved flere pixels på samme område, er blandt andet mørkefotos. Desto flere pixels et område kan rumme, desto mindre "støj" vil der dannes, og man kan derfor få et renere billede med mere lys.

Ifølge Ming-Chi Kuo, er det kun 5,8 tommers modellen og 6,5 tommers modellen, der vil have triple-kamera. "Lite" udgaven på 6,1 tommer vil få et dual-kamera. Hvilket to linser der er tale om, er ukendt.

Apple vil lancere en mindre iPhone-variant i 2020

Som noget nyt, så vil et af kameraerne modtage et specielt "black coating" lag. Det vil skjule kameraet og gøre det sværere at spotte.'

Rygterne er ikke bekræftet og det er derfor uvist, om det altså viser sig at blive sådan i den endelige version af de kommende iPhones.

Mere til historien

Det ventes at den næste iPhone vil blive annonceret i september med styresystemet iOS 13 fra salgsæsken. Den kommende opdatering får måske dark mode og flere muligheder for iPad-brugerene. Dette er noget vi tidligere har skrevet om.


Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram