12 megapixel frontkamera i den næste iPhone

RYGTE: Den kommende iPhone vil få et opgraderet frontkamera, og vil blive en af de største salgsgrunde. Sådan forlyder rygterne.

Den anerkendte analytiker, Ming-Chi Kuo, er kommet med nye oplysninger om den kommende iPhone. Det skriver MacRumors.

iPhone 11 eller Xi, vil få et 12 megapixels frontkamera, mod de 7 megapixels som vi ser i dag. I hvert fald hvis rygterne holder stik.

Kommer iPhone 11 med nyt kamera-setup?

Blænden vil også være større, og frontkameraet får en blænde på 2,0, fremfor de tidligere 2,2. Den større blænde vil give bedre bokeh-effekt, og være bedre til fotografering i mørke omgivelser.

En af de andre nyheder, er et vidvinkel kamera på bagsiden af den kommende iPhone, og den vil derfor komme med på triple-kamera bølgen.

Sensoren på vidvinklen vil også kunne rumme flere pixels på arealet. Mod de tidligere 1,22 um, vil der nu være 1,4 um.

Fordelen ved flere pixels på samme område, er blandt andet mørkefotos. Desto flere pixels et område kan rumme, desto mindre “støj” vil der dannes, og man kan derfor få et renere billede med mere lys.

Ifølge Ming-Chi Kuo, er det kun 5,8 tommers modellen og 6,5 tommers modellen, der vil have triple-kamera. “Lite” udgaven på 6,1 tommer vil få et dual-kamera. Hvilket to linser der er tale om, er ukendt.

Apple vil lancere en mindre iPhone-variant i 2020

Som noget nyt, så vil et af kameraerne modtage et specielt “black coating” lag. Det vil skjule kameraet og gøre det sværere at spotte.’

Rygterne er ikke bekræftet og det er derfor uvist, om det altså viser sig at blive sådan i den endelige version af de kommende iPhones.

Mere til historien

Det ventes at den næste iPhone vil blive annonceret i september med styresystemet iOS 13 fra salgsæsken. Den kommende opdatering får måske dark mode og flere muligheder for iPad-brugerene. Dette er noget vi tidligere har skrevet om.


Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram