12 megapixel frontkamera i den næste iPhone

RYGTE: Den kommende iPhone vil få et opgraderet frontkamera, og vil blive en af de største salgsgrunde. Sådan forlyder rygterne.

Den anerkendte analytiker, Ming-Chi Kuo, er kommet med nye oplysninger om den kommende iPhone. Det skriver MacRumors.

iPhone 11 eller Xi, vil få et 12 megapixels frontkamera, mod de 7 megapixels som vi ser i dag. I hvert fald hvis rygterne holder stik.

Kommer iPhone 11 med nyt kamera-setup?

Blænden vil også være større, og frontkameraet får en blænde på 2,0, fremfor de tidligere 2,2. Den større blænde vil give bedre bokeh-effekt, og være bedre til fotografering i mørke omgivelser.

En af de andre nyheder, er et vidvinkel kamera på bagsiden af den kommende iPhone, og den vil derfor komme med på triple-kamera bølgen.

Sensoren på vidvinklen vil også kunne rumme flere pixels på arealet. Mod de tidligere 1,22 um, vil der nu være 1,4 um.

Fordelen ved flere pixels på samme område, er blandt andet mørkefotos. Desto flere pixels et område kan rumme, desto mindre “støj” vil der dannes, og man kan derfor få et renere billede med mere lys.

Ifølge Ming-Chi Kuo, er det kun 5,8 tommers modellen og 6,5 tommers modellen, der vil have triple-kamera. “Lite” udgaven på 6,1 tommer vil få et dual-kamera. Hvilket to linser der er tale om, er ukendt.

Apple vil lancere en mindre iPhone-variant i 2020

Som noget nyt, så vil et af kameraerne modtage et specielt “black coating” lag. Det vil skjule kameraet og gøre det sværere at spotte.’

Rygterne er ikke bekræftet og det er derfor uvist, om det altså viser sig at blive sådan i den endelige version af de kommende iPhones.

Mere til historien

Det ventes at den næste iPhone vil blive annonceret i september med styresystemet iOS 13 fra salgsæsken. Den kommende opdatering får måske dark mode og flere muligheder for iPad-brugerene. Dette er noget vi tidligere har skrevet om.


Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram