Rygte: Apple kan få ny skærmteknologi, takket være Samsung

ETNews fortæller, at Samsung muligvis vil give en ny skærmteknologi til flere andre producenter.

Ifølge det koreanske medie ETNews skulle Samsung være interesseret i, at give deres skærmteknologi til andre mobilproducenter. Der er blandt andet tale om Apple og Google. Det skriver Tek.no.

Hvis rygtet taler sandt, så kan vi måske se en bøjelig skærm en kommende generation iPhone. Apple har tidligere oplyst, at de vil lancere et produkt, der ifølge Apple selv vil ”Rolling the Dice”.

Hvad Tim Cook mente, er svært at sige, men hvis Apple vælger at hoppe med på de bøjelige skærme, så vil det med stor sandsynlighed sætte skub i udviklingen.

Det bøjelige glas til foldbare smartphones er på vej

Vi har tidligere set et patent på en bøjelig telefon fra Apple, og da Apple i forvejen får skærme fra Samsung burde der derfor ikke være noget, som taler imod ideen om en ny skærm fra Samsung på et Apple-produkt.

Ser vi på Googles smartphones, de såkaldte Pixel-telefoner, så ser det nok lidt anderledes ud. Google har ikke ændret synderligt meget i deres produktlinje, på designfronten, og det ventes ikke umiddelbart at Google vil lancere en Google Pixel 4 med bøjelig skærm.

Hverken Apple, Google eller Samsung har udtalt sig om dette.

John G. Pedersen, chefredaktør på MereMobil.dk, har tidligere udtalt at det er lidt tidligt, at hoppe med på trenden om de bøjelige skærme, da prisen endnu er virkelig høj. For at få mængden med, så kræver det prisen bliver markant billigere end denne første generation indtil videre ser ud til at blive.

VIDEO: Glem alt om Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X

Mere til historien

Det er uventet, hvad en eventuel pris på en iPhone med bøjelig skærmteknologi ville være på, men da Apple er kendt for relativ høje priser, så er der nok ikke i den helt billige ende, vi skal forvente.

Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram