PS4 Remote Play er nu tilgængelig til iOS-enheder

Sony har nu gjort det muligt, at benytte Remote Play på PlayStation via iOS enheder, både med og uden kontroller tilsluttet.

PlayStation (Foto: Pixabay.com)
PlayStation (Foto: Pixabay.com)

Det er nu muligt at streame PlayStation 4 spil på iPhone og iPad. Dette sker fire et halvt år efter Sony for første gang lancerede Remote Play på deres Xperia Z3. Det oplyser Tek.no.

Kontrolknapperne vises på skærmen, samt i selve spillet. Derved er det muligt at spille. Dog skal nogle ting opfyldes, for at man kan benytte app’en. Remote Play kræver nemlig en Wi-Fi forbindelse.

PlayStation Classic kommer med 20 ikoniske spiltitler

iOS 12.1 eller nyere skal være installeret på enheden.

Det anbefales at have en iPhone 7 eller nyere, en iPad Pro (2. gen) eller nyere. Hvis man har en almindelig iPad, skal vi op i 2018 modellen, for bare at nærme os. Sony oplyser også, at det muligvis ikke er alle spil, der er kompatible med Remote Play.

PlayStationen skal være opdateret til version 6.5 og tilsluttet samme Wi-Fi som telefonen. Mobildata er derfor ikke en løsning, og du skal desuden have en PlayStation Network konto.

Da kontrolfunktionerne vises på enheden anbefales det, at man anskaffer sig en kontroller. Desværre virker Sonys egen DUALSHOCK 4 ikke med Remote Play. Du skal altså anskaffe dig en tredjeparts-kontroller.

Remote Play appen benytter enhedens mikrofon og tastatur til chat. Dette gør det muligt at kommunikere med venner, uden at være forbundet til eksternt tastatur eller headset.

PlayStation 4 Pro er kommet i en støjsvag udgave

Remote Play er endnu ikke officielt tilgængelig bredt på Android, men er forbeholdt Sonys egne telefoner.

Appens officielle navn er PS4 Remote Play.

Mere til historien

Sonys næste konsol, PlayStation 5, rygtes at være bagud kompatibel med tidligere spil. Denne konsol kan måske allerede være klar til efteråret. Sony har dog endnu ikke bekræftet de mange rygter omkring denne konsol.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
iOS 18 bliver måske største iOS-opdatering nogensinde

Det ventes, at Apples næste store iOS-opdatering vil komme med en del AI-funktioner. Måske er iOS 18 den store iPhone-opdatering nogensinde.

(mere…)
iOS 17.3 er klar – ny sikkerhedsfunktion

Apple har netop frigivet iOS 17.3, som bringer en række nyheder med sig – en af dem sikrer dig bedre mod tyveri.

(mere…)
Apple trækker iOS-beta – telefoner sad fast

Total nulstilling er den eneste udvej for iPhone-ejere, der har prøvet iOS 17.3 beta og endt i bootloop.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Apple frigiver nye softwareopdateringer med fejlrettelser

Apple har frigivet iOS 17.2.1 og opdateringer til flere enheder i deres lineup. Den nye opdatering kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram