Huawei Mate X vinder prestigefyldt pris ved MWC

Huawei har offentliggjort deres bud på en foldbar smartphone og den anerkendes nu med en prestigefyldt pris på Mobile World Congress.

GSMA Awards – Huawei Mate X vinder prestigefyldt pris (Kilde: Huawei)

Huawei fremviste deres bud på en foldbar smartphone ved Mobile World C Congress 2019. Forventningen er allerede høj til den nye smartphone.

Ikke alene virker den til på forhånd at have sat Samsungs bud på en smartphone til vægs, men den har også vundet en prestigefyldt pris.

Huawei Mate X – overhaler Samsung med ny foldbar smartphone

Huawei Mate X har vundet prisen ”Best Connected Mobile Device of Mobile World Cognress 2019” fra GSMA. Prisen blev tildelt Mate X for dens state-of-the-art Falcon Wing Mechanical-hængsel, førerende 5G-teknologi, innovative interaktionsdesign og Huawei SuperCharge.

-“Jeg vil gerne takke GSMA, herunder særligt direktøren John Hoffmann, på vegne af hele Huawei-teamet for denne flotte pris, som vi er meget glade for og stolte over. 5G er på alles læber i disse dage, og 2019 bliver året, hvor vi transformerer måden, vi kommunikerer og holder kontakten på, og det bringer nye og spændende muligheder,“ kommenterer Kevin Ho, President of Handset Business for Huawei Consumer Business Group.

Det er dog ikke kun til Mobile World Congress, at Mate X har vundet priser. Huawei oplyser også, at den nye foldbare 5G-smarpthone har vundet priser i 30 forskellige medier fordelt på forskellige lande og regioner. Eksempelvis har ”Digital Trends” og ”Trusted Reviews” begge udnævnt Huawei Mate X til den bedste smartphone under Mobile World Congress 2019.

Det er heller ikke kun Mate X, som har vundet priser for Huawei. Også Mate 20 Pro har vundet en prestigefyldt pris som “bedste smartphone”.

Huawei Mate 20 Pro kåret til ”Bedste Smartphone” ved MWC

Er du til de foldbare smartphones eller mere du, at der skal mere viden og erfaring til før de bliver interessante? Skriv gerne din holdning i kommentarfeltet herunder.

Glem alt om Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X

Mere til historien

Samlet set har Mobile World Congress betydet 47 vundne priser til Huawei af forskellig art.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram