Samsung Galaxy Fold afsløret før lancering

6

Så blev den foldbare smartphone fra Samsung, der vil få navnet Galaxy Fold, afsløret inden den officielle lancering. Se billeder her.

Der har været rygter og spekulationer, men generelt er det trods alt begrænset, hvad der har været ude om den kommende foldbare smartphone fra Samsung. Særligt i forhold til Galaxy S10’erne, hvor mere eller mindre intet nu er overladt til fantasien inden lanceringen.

Slet ikke efter at en endelig reklame er blevet vist på norsk TV 2 ved en fejl.

Galaxy S10+, S10, S10e – alle specifikationerne

Nu er der også billeder ude af Galaxy Fold, der er navnet på den foldbare smartphone.

Galaxy Fold blev demonstreret i en prototype tilbage i november, men nu er den endelige version måske altså klar.

De nye billeder er Slashleaks kommet i besiddelse af. Det skriver MacRumors.com.

Galaxy Fold kommer med Infinity Flex skærm, som er en ny teknologi fra Samsung. Det forventes ikke, at der er sket de store ændringer siden prototypen blev fremvist i november. Vi kan forvente en enhed med en 7,3 tommer, der kan foldes ud og ender med at have en 4,6 tommer skærm.

Der har været rygter om en pris på op mod 1.800 dollars, men alt dette er ikke bekræftet endnu. Men den ventes at blive dyr.

Du kan blive klogere på Galaxy Fold ved Samsungs event i aften. Eventen starter klokken 20.00 dansk tid. MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen og holder dig opdateret med alle nyhederne.

Samsung Galaxy S10: Sådan ser du lanceringen

Mere til historien

Efter det kom frem, at Samsung er på vej med Galaxy Fold blev det også afsløret, at Huawei og Xiaomi arbejdede på foldbare smartphones. Det ventes også, at flere af de andre producenter vil følge trop.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer