Samsung Galaxy Fold afsløret før lancering

Så blev den foldbare smartphone fra Samsung, der vil få navnet Galaxy Fold, afsløret inden den officielle lancering. Se billeder her.

Der har været rygter og spekulationer, men generelt er det trods alt begrænset, hvad der har været ude om den kommende foldbare smartphone fra Samsung. Særligt i forhold til Galaxy S10’erne, hvor mere eller mindre intet nu er overladt til fantasien inden lanceringen.

Slet ikke efter at en endelig reklame er blevet vist på norsk TV 2 ved en fejl.

Galaxy S10+, S10, S10e – alle specifikationerne

Nu er der også billeder ude af Galaxy Fold, der er navnet på den foldbare smartphone.

Galaxy Fold blev demonstreret i en prototype tilbage i november, men nu er den endelige version måske altså klar.

De nye billeder er Slashleaks kommet i besiddelse af. Det skriver MacRumors.com.

Galaxy Fold kommer med Infinity Flex skærm, som er en ny teknologi fra Samsung. Det forventes ikke, at der er sket de store ændringer siden prototypen blev fremvist i november. Vi kan forvente en enhed med en 7,3 tommer, der kan foldes ud og ender med at have en 4,6 tommer skærm.

Der har været rygter om en pris på op mod 1.800 dollars, men alt dette er ikke bekræftet endnu. Men den ventes at blive dyr.

Du kan blive klogere på Galaxy Fold ved Samsungs event i aften. Eventen starter klokken 20.00 dansk tid. MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen og holder dig opdateret med alle nyhederne.

Samsung Galaxy S10: Sådan ser du lanceringen

Mere til historien

Efter det kom frem, at Samsung er på vej med Galaxy Fold blev det også afsløret, at Huawei og Xiaomi arbejdede på foldbare smartphones. Det ventes også, at flere af de andre producenter vil følge trop.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram