Samsung Galaxy Fold afsløret før lancering

Så blev den foldbare smartphone fra Samsung, der vil få navnet Galaxy Fold, afsløret inden den officielle lancering. Se billeder her.

Der har været rygter og spekulationer, men generelt er det trods alt begrænset, hvad der har været ude om den kommende foldbare smartphone fra Samsung. Særligt i forhold til Galaxy S10’erne, hvor mere eller mindre intet nu er overladt til fantasien inden lanceringen.

Slet ikke efter at en endelig reklame er blevet vist på norsk TV 2 ved en fejl.

Galaxy S10+, S10, S10e – alle specifikationerne

Nu er der også billeder ude af Galaxy Fold, der er navnet på den foldbare smartphone.

Galaxy Fold blev demonstreret i en prototype tilbage i november, men nu er den endelige version måske altså klar.

De nye billeder er Slashleaks kommet i besiddelse af. Det skriver MacRumors.com.

Galaxy Fold kommer med Infinity Flex skærm, som er en ny teknologi fra Samsung. Det forventes ikke, at der er sket de store ændringer siden prototypen blev fremvist i november. Vi kan forvente en enhed med en 7,3 tommer, der kan foldes ud og ender med at have en 4,6 tommer skærm.

Der har været rygter om en pris på op mod 1.800 dollars, men alt dette er ikke bekræftet endnu. Men den ventes at blive dyr.

Du kan blive klogere på Galaxy Fold ved Samsungs event i aften. Eventen starter klokken 20.00 dansk tid. MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen og holder dig opdateret med alle nyhederne.

Samsung Galaxy S10: Sådan ser du lanceringen

Mere til historien

Efter det kom frem, at Samsung er på vej med Galaxy Fold blev det også afsløret, at Huawei og Xiaomi arbejdede på foldbare smartphones. Det ventes også, at flere af de andre producenter vil følge trop.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram