Nubia klar med foldbar smartphone til håndleddet

En smartphone til håndleddet bliver nu en realitet.

Står det til den mindre producent af smartphones, Nubia, så skal kapløbet om foldbare mobiltelefoner ende med at de sidder om håndleddet.

Nubia tager i modsætning til blandt andre Huawei og Energizer sin udvikling af den foldbare skærm til et andet niveau, og har udviklet en prototype, som kan bæres som et ur om det ene håndled.

Allerede i august blev der løftet en flig af i hvilken retning Nubia vil gå, og nu ser det ud til at selskabet er parat til en regulær afsløring på mobil-kongressen MWC 2019 den 25. til 28. februar i Barcelona.

Under overskriften “Flex your Life”, forsøger det ZTE-ejede Nubia således ikke længere at holde armbånds-smartphonen hemmelig længere.

Mest af alt kan Nubias nyhed beskrives som en hybrid mellem et smartwatch og en smartphone.

Måske er dette Motorola Razr – ny version med foldbar skærm

Enheden er døbt Nubia-α – eller Nubia-Alpha – og har tidligere været præsenteret som en vision, men vil i Barcelona blive fremvist som en komplet mobiltelefon.

Hemmeligheden bag Nubia-α er den egenudviklede flex-skærm, der i bund og grund giver nem adgang til præcis de funktioner, du forventer at finde i en telefon nu om stunder. Det vil blandt andet sige, at der er indbygget kamera.

VIDEO: Er dette Samsung foldbare telefon?

I 2008 præsenterede det daværende Nokia koncepttanker om en telefon, der kunne bæres på håndledes. Konceptet hed Nokia Morph.

Nubia-a

Mere til historien

Det forventes at der på MWC 2019 bliver præsenteret flere foldbare koncepter. Blandt skulle det være ganske vist, at Huawei har noget i ærmet, mens konkurrenten Samsung er klar med en fremvisning af deres foldbare smartphone ved et særskilt arrangement i San Francisco onsdag den 20. februar 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram