Forsalget af Nokia 9 PureView i gang

Nokia 9 PureView lander i handlen i midten af marts, men allerede nu kan du forudbestille dit eksemplar.

Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView (Foto: HMD Global)

Nokia 9 PureView blev offentliggjort ved en presseevent dagen før Mobile World Congress 2019 officielt blev skudt i gang. Den er den første smartphone, som lanceres med penta-kamera – altså hele 5 kameraer.

Nokia 9 PureView – verdens første med 5 kameraer

Det er dog ikke det eneste spændende ved Nokia 9 PureView. Telefonen er et flagskib værdigt, mens prisen er et stykke fra de fleste af konkurrenternes topmodeller.

Nokia 9 PureView – pris og tilgængelighed i Danmark

Skærmen på Nokia 9 PureView er på 5,99 tommer og i 2K HD-opløsning. Derudover kommer den med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Eneste ”minus” er, at Nokia 9 PureView kommer med Qualcomm Snapdragon 845 processor, hvilket altså er top-processoren fra sidste år. Men jeg vil ikke mene, at du som slutbruger opdager dette. Vi glæder os i hvert fald til, at teste telefonen og se om sidste års processor har nogen betydning i dagligdagen. Det kan også være positivt, da den så er "gennemtestet".

Klar til at lægge i kurven

Allerede nu er Nokia 9 PureView klar i forsalg på det danske marked.

Telefonen lander officielt i handlen fredag den 15. marts 2019, ifølge HMD Global Danmark, men flere af stederne har mellem den 11. og 14. marts som salgsstart. Den vejledende pris er 4.999 kroner uden abonnement.

Nokia 9 PureView kommer i sortiment hos blandt andet Telia, Telenor, Elgiganten og ProShop fra start. Flere forhandlere kan følge senere.

Nokia lancerede også flere budgettelefoner ved den samme presseevent, hvor flere af disse også bliver tilgængelige på det danske marked. Det er dog uvist, hvornår de lander i handlen herhjemme på nuværende tidspunkt.

Nokia klar med nye budgettelefoner

Mere til historien

Telia tilbyder mobilkøberne at få et JBL E45 headset med i købet (værdi 799 kroner), hvis de vælger at forudbestille et eksemplar af Nokia 9 PureView.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Google Pixel-telefonerne er nu klar til danskerne

Google har netop nu startet salget af de nye Pixel-telefoner, som denne gang er kommet til salg i Danmark.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram