Forsalget af Nokia 9 PureView i gang

0

Nokia 9 PureView lander i handlen i midten af marts, men allerede nu kan du forudbestille dit eksemplar.

Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView (Foto: HMD Global)

Nokia 9 PureView blev offentliggjort ved en presseevent dagen før Mobile World Congress 2019 officielt blev skudt i gang. Den er den første smartphone, som lanceres med penta-kamera – altså hele 5 kameraer.

Nokia 9 PureView – verdens første med 5 kameraer

Det er dog ikke det eneste spændende ved Nokia 9 PureView. Telefonen er et flagskib værdigt, mens prisen er et stykke fra de fleste af konkurrenternes topmodeller.

Nokia 9 PureView – pris og tilgængelighed i Danmark

Skærmen på Nokia 9 PureView er på 5,99 tommer og i 2K HD-opløsning. Derudover kommer den med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Eneste ”minus” er, at Nokia 9 PureView kommer med Qualcomm Snapdragon 845 processor, hvilket altså er top-processoren fra sidste år. Men jeg vil ikke mene, at du som slutbruger opdager dette. Vi glæder os i hvert fald til, at teste telefonen og se om sidste års processor har nogen betydning i dagligdagen. Det kan også være positivt, da den så er “gennemtestet”.

Klar til at lægge i kurven

Allerede nu er Nokia 9 PureView klar i forsalg på det danske marked.

Telefonen lander officielt i handlen fredag den 15. marts 2019, ifølge HMD Global Danmark, men flere af stederne har mellem den 11. og 14. marts som salgsstart. Den vejledende pris er 4.999 kroner uden abonnement.

Nokia 9 PureView kommer i sortiment hos blandt andet Telia, Telenor, Elgiganten og ProShop fra start. Flere forhandlere kan følge senere.

Nokia lancerede også flere budgettelefoner ved den samme presseevent, hvor flere af disse også bliver tilgængelige på det danske marked. Det er dog uvist, hvornår de lander i handlen herhjemme på nuværende tidspunkt.

Nokia klar med nye budgettelefoner

Mere til historien

Telia tilbyder mobilkøberne at få et JBL E45 headset med i købet (værdi 799 kroner), hvis de vælger at forudbestille et eksemplar af Nokia 9 PureView.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer