Det koster Moto G7, Plus, Power og Play – pris og tilgængelighed

Motorolas fire nye smartphones i G7-famlien er prisvenlige. Se her hvad priser og tilgængelighed på G7-familien er. Alle Motoer kan købes nu.

Motorola har offentliggjort fire forskellige, men alle ret interessante smartphones til en præsentation i Brasilien.

OVERBLIK: Her er hele Motorolas nye G7-familie

Telefonerne er alle i et prisniveau, hvor man føler man får value for money. Afhængig af hvad dit specifikke behov er, så er der en af modellerne, som henvender sig mere til dig end den anden.

Topmodellen i Moto G7-familien er Moto G7 Plus. Denne henvender sig til dem, som gerne vil have en rigtig spændende smartphone, men ikke ønsker at bruge alt for mange penge på en telefon.

For 2.499 kroner uden abonnement får du virkelig meget telefon for pengene, selvom det altså er den dyreste af de fire nye modeller.

Motorola Moto G7 koster lige under 2.000 kroner, og altså dermed lidt billigere end Plus-modellen. Men der er også nogle af specifikationerne, som du går på kompromis med i forhold til på Moto G7 Plus.

Du kan købe Moto G7 til 1.999 kroner uden abonnement.

Er du til kæmpe batteri, så er det Moto G7 Power der er telefonen for dig. Den kommer med et batteri på hele 5.000 mAh. Modsat de øvrige varianter af G7-serien, så er G7 Power kun til salg hos Elgiganten, som altså har den eksklusivt. Prisen er 1.799 kroner uden abonnement.

Mens Moto G7 Play er telefonen for dig, som gerne vil have en kraftfuld smartphone, men gerne så billigt så muligt med fornuftige specifikationer.

Du kan købe Moto G7 Play for 1.199 kroner uden abonnement hos Elgiganten, Call Me, Bilka og ProShop.

Er du mere til Moto G7 er det Call Me, Bilka eller ProShop, som du skal handle hos. Den koster som nævnt 1.999 kroner uden abonnement.

Moto G7 Plus, der uden tvivl er topmodellen i G7-familien, koster 2.499 kroner uden abonnement og kan købes hos Elgiganten, Call Me, Fullrate, Bilka og ProShop.

Alle telefoner er i butikkerne fra den 7. februar 2019.

Første kig på Moto G7-serien

Mere til historien

Rygterne svirrer også om, at Motorola er på vej med en foldbar smartphone, der angiveligt skulle få det legendariske navn Razr.

Motorola på vej med nyt flagskib

En ny topmodel er på vej fra Motorola med masser af AI-features og fede specifikationer. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro her.

(mere…)
Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Moto G Power 5G og Moto G 5G er de to nye budgetvenlige smartphones fra Motorola, som byder på store opgraderinger.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram