Det koster Moto G7, Plus, Power og Play – pris og tilgængelighed

0

Motorolas fire nye smartphones i G7-famlien er prisvenlige. Se her hvad priser og tilgængelighed på G7-familien er. Alle Motoer kan købes nu.

Motorola har offentliggjort fire forskellige, men alle ret interessante smartphones til en præsentation i Brasilien.

OVERBLIK: Her er hele Motorolas nye G7-familie

Telefonerne er alle i et prisniveau, hvor man føler man får value for money. Afhængig af hvad dit specifikke behov er, så er der en af modellerne, som henvender sig mere til dig end den anden.

Topmodellen i Moto G7-familien er Moto G7 Plus. Denne henvender sig til dem, som gerne vil have en rigtig spændende smartphone, men ikke ønsker at bruge alt for mange penge på en telefon.

For 2.499 kroner uden abonnement får du virkelig meget telefon for pengene, selvom det altså er den dyreste af de fire nye modeller.

Motorola Moto G7 koster lige under 2.000 kroner, og altså dermed lidt billigere end Plus-modellen. Men der er også nogle af specifikationerne, som du går på kompromis med i forhold til på Moto G7 Plus.

Du kan købe Moto G7 til 1.999 kroner uden abonnement.

Er du til kæmpe batteri, så er det Moto G7 Power der er telefonen for dig. Den kommer med et batteri på hele 5.000 mAh. Modsat de øvrige varianter af G7-serien, så er G7 Power kun til salg hos Elgiganten, som altså har den eksklusivt. Prisen er 1.799 kroner uden abonnement.

Mens Moto G7 Play er telefonen for dig, som gerne vil have en kraftfuld smartphone, men gerne så billigt så muligt med fornuftige specifikationer.

Du kan købe Moto G7 Play for 1.199 kroner uden abonnement hos Elgiganten, Call Me, Bilka og ProShop.

Er du mere til Moto G7 er det Call Me, Bilka eller ProShop, som du skal handle hos. Den koster som nævnt 1.999 kroner uden abonnement.

Moto G7 Plus, der uden tvivl er topmodellen i G7-familien, koster 2.499 kroner uden abonnement og kan købes hos Elgiganten, Call Me, Fullrate, Bilka og ProShop.

Alle telefoner er i butikkerne fra den 7. februar 2019.

Første kig på Moto G7-serien

Mere til historien

Rygterne svirrer også om, at Motorola er på vej med en foldbar smartphone, der angiveligt skulle få det legendariske navn Razr.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer