3 vil klippe kablet til xDSL-forbindelsen

12

Med markant lavere pris end YouSee er 3 klar med fast mobilt bredbånd, til danskere med en halvsløj xDSL linje.

Huawei B525S-23A mobilt bredbånd
Huawei B525S-23A. Router til mobilt bredbånd. På bagsiden findes udtag til eksterne antenner, men routeren har også interne antenner (Foto: MereMobil.dk)

Teleselskabet 3 vil nu, ligesom YouSee, udfordre markedet med internet til hjemmet. De sker med et nyt 4G-internet produkt. Det skriver teleselskabet i en pressemeddelelse.

Den nye løsning er et 4G abonnement med i princippet ubegrænset dataforbrug samt medfølgende Huawei B525 router.

Abonnementet fungerer således, at den første 1 TB data bliver leveret i fuld hastighed. Den store mængde data vil, ifølge 3, dække de fleste husstandes behov.

Forbruger man mere end den ene terabyte data (1.000 GB), så skrues forbindelsen ned til 2 Mbit/s resten af måneden. Kan man ikke leve med den lavere hastighed, så kan der betales for 1 TB data yderligere. Prisen på ekstra data er den samme som prisen på abonnementet.

– Så godt fungerer mobilt bredbånd med ekstern antenne fra YouSee

Billigere end YouSee

Prisen på det nye abonnement bliver 230 kroner per måned. Dette er yderst konkurrencedygtigt sammenlignet med en halvsløv xDSL forbindelse fra YouSee.

Prisen på YouSees tilsvarende produkt er 449 kroner per måned, så prisen på 3s produkt må i den grad siges at være i orden.

– “Indtil nu har vores bredbåndsabonnementer indeholdt 3Likehome og 3Deling og derfor været prissat, så de ikke kunne udfordre de ’rene’ løsninger på markedet. Det laver vi om på nu ved at introducere Internet til hjemmet, som kun kan bruges i Danmark,” siger David Elsass, der er direktør for privatkundemarkedet hos 3.

Forbrugerrådet var forleden ude og kritisere stigende priser på bredbåndsmarkedet pga. lav konkurrence.

Kan være et alternativ til xDSL

Vi har på MereMobil.dk tidligere testet en lignende løsning fra YouSee, der leveres med samme Huawei B525 router. YouSees løsning leveres dog med ekstern antenne.

Vores erfaringer med produktet fra YouSee var positive. Døjer du i dag med en halvsløj kablet xDSL forbindelse, så bør du kigge nærmere på 3s nye produkt – eller det fra YouSee.

3s nye internetabonnement til hjemmet lanceres både til privat- og erhvervskunder.

Test af mobilt bredbånd

Mere til historien

Huawei B525 routeren kan tilsluttes ekstern antenne. Har du mere end et par kilometer til nærmeste mast fra 3, så anbefaler vi at man køber en ekstern antenne til routeren. Læs også vores store guide: Sådan installerer du selv hurtigt mobilt bredbånd i udkantsdanmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer