3 vil klippe kablet til xDSL-forbindelsen

Med markant lavere pris end YouSee er 3 klar med fast mobilt bredbånd, til danskere med en halvsløj xDSL linje.

Huawei B525S-23A mobilt bredbånd
Huawei B525S-23A. Router til mobilt bredbånd. På bagsiden findes udtag til eksterne antenner, men routeren har også interne antenner (Foto: MereMobil.dk)

Teleselskabet 3 vil nu, ligesom YouSee, udfordre markedet med internet til hjemmet. De sker med et nyt 4G-internet produkt. Det skriver teleselskabet i en pressemeddelelse.

Den nye løsning er et 4G abonnement med i princippet ubegrænset dataforbrug samt medfølgende Huawei B525 router.

Abonnementet fungerer således, at den første 1 TB data bliver leveret i fuld hastighed. Den store mængde data vil, ifølge 3, dække de fleste husstandes behov.

Forbruger man mere end den ene terabyte data (1.000 GB), så skrues forbindelsen ned til 2 Mbit/s resten af måneden. Kan man ikke leve med den lavere hastighed, så kan der betales for 1 TB data yderligere. Prisen på ekstra data er den samme som prisen på abonnementet.

- Så godt fungerer mobilt bredbånd med ekstern antenne fra YouSee

Billigere end YouSee

Prisen på det nye abonnement bliver 230 kroner per måned. Dette er yderst konkurrencedygtigt sammenlignet med en halvsløv xDSL forbindelse fra YouSee.

Prisen på YouSees tilsvarende produkt er 449 kroner per måned, så prisen på 3s produkt må i den grad siges at være i orden.

- "Indtil nu har vores bredbåndsabonnementer indeholdt 3Likehome og 3Deling og derfor været prissat, så de ikke kunne udfordre de ’rene’ løsninger på markedet. Det laver vi om på nu ved at introducere Internet til hjemmet, som kun kan bruges i Danmark," siger David Elsass, der er direktør for privatkundemarkedet hos 3.

Forbrugerrådet var forleden ude og kritisere stigende priser på bredbåndsmarkedet pga. lav konkurrence.

Kan være et alternativ til xDSL

Vi har på MereMobil.dk tidligere testet en lignende løsning fra YouSee, der leveres med samme Huawei B525 router. YouSees løsning leveres dog med ekstern antenne.

Vores erfaringer med produktet fra YouSee var positive. Døjer du i dag med en halvsløj kablet xDSL forbindelse, så bør du kigge nærmere på 3s nye produkt - eller det fra YouSee.

3s nye internetabonnement til hjemmet lanceres både til privat- og erhvervskunder.

Test af mobilt bredbånd

Mere til historien

Huawei B525 routeren kan tilsluttes ekstern antenne. Har du mere end et par kilometer til nærmeste mast fra 3, så anbefaler vi at man køber en ekstern antenne til routeren. Læs også vores store guide: Sådan installerer du selv hurtigt mobilt bredbånd i udkantsdanmark

TDC afliver gammel bekendt - så hurtigt går det

TDC slukker for 3G for at gøre plads til 4G og 5G.

(mere…)
Stabilt mobilnetværk er det vigtigste

Mobilbrugerne går ikke længere efter den skarpeste pris, men i højere grad efter et stabilt mobilnetværk. Det viser en ny undersøgelse.

(mere…)
3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
Mere data brugt på Roskilde Festival end nogensinde før

Teleselskabet 3 brugte endnu engang Roskilde Festival til at teste udstyr, som senere kan komme alle danskere til gode.

(mere…)
TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram