3 udvider endnu engang 3LikeHome med flere lande

Elsker du at rejse rundt i Østen, men også at bruge din mobil? Så er 3LikeHome måske noget for dig. Teleselskabet 3 udvider nu med flere asiatiske lande.

(Foto: Teleselskabet 3)

Teleselskabet 3 oplyser, at de fra den 14. januar 2019 har tilføjet fire nye lande til deres 3LikeHome-koncept. De nye lande er Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan.

3LikeHome gør det muligt at benytte mobilen til samme pris, i de inkluderede lande, som i Danmark.

Dermed er 3 et hak tættere på deres mål om at blive det første teleselskab, som gør verden til én roamingfri zone.

Datamængden opgraderes hos 3-kunderne

Der er nu 63 lande, som er en del af 3LikeHome, hvor privat- og erhvervskunder får muligheden for at bruge deres smartphone og mobile bredbånd i udlandet – til samme priser som i Danmark.

-”Målet er, at kunderne skal have ultimativ frihed og nyde hele verden roamingfrit. Det er en stor ambition, som tager tid at nå. Men vi nærmer os støt og tager naturligvis først de lande, hvor flest danskere kommer. Vi er nu nået op på 99% af de lande, som kunderne rejser til, så vi er ret godt på vej,” siger David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3, i en pressemeddelelse.

3 åbner for 4G-adgang i flere roaming-lande

Teleselskabet 3 oplyser også, at nogle undersøgelser for et par år siden viste, at nogle kunder valgte destination efter om det pågældende land var en del af 3LikeHome.

Det spås at Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan vil være nogle populære rejsemål i de kommende år.

-”Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere, og derfor følger vi naturligvis også med i de seneste rejsetrends. Her viser det sig, at danskerne i stigende grad gerne vil på autentiske rejser og besøge uudforskede steder – og gerne før naboen har været der. De fire nye 3LikeHome-lande passer godt til disse ønsker, og på den måde er vi nu også i gang med at fremtidssikre 3LikeHome,” siger David Elsass fra 3.

3 er først med dual-SIM på iPhone

Med udvidelsen af 3LikeHome med Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan, så dækker 3 nu 99 procent af de lande, som kunderne rejser til.

Mere til historien

I 2014 droppede 3, som de første roamingafgifterne, da de lancerede 3LikeHome i seks lande. Der er pr. dags dato 63 lande, som er inkluderet i 3LikeHome. Det er i øvrigt alle fri tale- og bredbåndsabonnementer, som har 3LikeHome inkluderet i deres abonnement.

3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
3 har verdens højeste upload 

Ny analyse fra netværksanalyseselskabet Opensignal viser, at danske 3 har verdens højeste uploadhastighed.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
3-direktør: Danmark har kun brug for to mobilnetværk

Tre landsdækkende mobilnetværk til 5,8 millioner mobilkunder er for meget, mener 3’s direktør.

(mere…)
5G har rundet skarpt hjørne hos 3 i Danmark

Data via en 5G-dataforbindelse er nu mere almindeligt end data via 3G, viser tal fra 3’s netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram