Datamængden opgraderes hos 3-kunderne

1

Kunderne hos teleselskabet 3 får nu forøget deres datamængde i abonnementet til uændret pris.

Strammer datapakken? Kører du på kanten? Så er der gode nyheder såfremt du er kunde hos teleselskabet 3.

3 ændrer abonnementerne ”Fri Tale med 3LikeHome” så de indeholder mere data til uændret pris.

Eksempelvis bliver 15 GB pakken ændret til 20 GB, mens 30 GB fremover vil hedde 40 GB. Den store pakke på 60 GB ændres til 80 GB datatrafik hver måned.

Ifølge 3 sker ændringen fordi danskerne hele tiden forøger dataforbruget.

– ”Vi følger hele tiden med i danskernes dataforbrug – og vi kan se, at det stiger stødt. Det skyldes ikke overraskende, at vi bruger nettet mere og mere. Og det kommer også til at stige i den nærmeste fremtid. Derfor lægger vi nu endnu mere data oven i en række udvalgte nye abonnementer,” siger David Elsass, privatkundedirektør i 3 i en pressemeddelelse.

I de mobile bredbåndsabonnementer forøges mængden af data også.

På spørgsmålet om hvorfor 3 ikke blot lader kunderne opgradere til et dyrere abonnement med mere data, når dataforbruget stiger, svarer David Elsass.

– ”Det er helt enkelt. Vi giver vores eksisterende kunder mere data for at imødekomme deres stigende forbrug og dermed vise dem, at vi er utroligt glade for at de har valgt os. Det har i øvrigt været kutyme for os i flere år at gøre det på den måde. Det er en medvirkende årsag til, at vores kunder er så tilfredse som de heldigvis er,” slutter mailen til MereMobil.dk fra privatkundedirektøren.

LÆS OGSÅ: 3 åbner for 4G-adgang i flere roaminglande

Efter ændringen af abonnementerne har kunderne fortsat op til 20 GB datatrafik tilgængelig ved rejser i udlandet.

Det er ikke muligt at beholde det nuværende abonnement, med mindre datamængde, til en lavere pris. 3 oplyser, at alle abonnementer automatisk opgraderes.

Mere til historien

Et stort salgsargument fra 3’s side er 3LikeHome. Hen over sommeren er YouSee begyndt at gå 3 i bedende. Det skete eksempelvis ved, at YouSee åbnede for fri roaming i USA og Tyrkietpå udvalgte abonnementer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer